PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wanda Chotomska

Wanda Chotomska
URODZONA: 26 październik 1929, Warszawa
Filmografia
 SCENARIUSZ (17)
1989
Fajka odc. 2 z serii
Scenariusz
1989
Świeca odc. 3 z serii
Scenariusz
1989
Ognisko odc. 4 z serii
Scenariusz
1988
Miotła i ptak
Scenariusz
1988
Szalik odc. 1 z serii
Scenariusz
1988
Felek trąbka
Scenariusz
1983
Urodził się motyl
Scenariusz
1978
Jeż szuka rodziny
Scenariusz
1977
Czarodziejski młynek
Scenariusz
1976
Zginął pies
Scenariusz
1976
Trąba
Scenariusz
1973
Poczta
Scenariusz
1973
Obrazy
Scenariusz
1973
Dym
Scenariusz
1969
Pies w kuchni
Scenariusz
1969
Pies w kuchni
Autor dialogów
1960
Pan słoń
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll