PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jan Siupik
URODZONY: 08 październik 1925, Żuklin
ZMARŁ: 31 grudzień 1986 w wieku 61 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (8)
1981
Węzeł sprytka
Reżyser
1980
Węzeł kootyński
Reżyser
1979
Pyza i bobaki
Reżyser
1977
Wielkie zwycięstwo
Reżyser
1977
Czarodziejski młynek
Reżyser
1976
Jak wygląda śnieg
Reżyser
1972
Odkurzacz
Reżyser
1960
Przygody kurczaka
Reżyser
 ANIMACJA (5)
1973
Kaśka i Baśka w cyrku
Animacja
1968
O dzielnych krasnalach i niedzielnych gościach
Animacja
1965
Skrzydła
Animacja
1962
Duch zamczyska Sacramento
Animacja
1958
Szewczyk Kopytko
Animacja
 SCENOGRAFIA (4)
1981
Węzeł sprytka
Scenografia
1980
Węzeł kootyński
Scenografia
1977
Czarodziejski młynek
Scenografia
1960
Przygody kurczaka
Scenografia
 SCENARIUSZ (1)
1979
Pyza i bobaki
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll