PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Barbara Stankiewicz

Barbara Stankiewicz
URODZONA: 20 kwiecień 1938, Legionowo
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (235)
1993
Na desce i pod deską
Zdjęcia
1993
Trąba powietrzna
Zdjęcia
1993
Trzecie życzenie
Zdjęcia
1993
Trzech kelnerów
Zdjęcia
1992
Jacek i Placek
Zdjęcia
1992
2 koty i 1 pies: Hi-Fi
Zdjęcia
1992
2 koty + pies: Dyliżans
Zdjęcia
1992
W rękach korsarzy
Zdjęcia
1992
Kajak
Zdjęcia
1992
Motocross
Zdjęcia
1991
Nieustraszeni pogromcy duchów
Zdjęcia
1991
Piękna sąsiadka
Zdjęcia
1991
Nauczyciel tańca
Zdjęcia
1991
Jeep
Zdjęcia
1991
Franz Kafka
Zdjęcia
1991
101 kurczaków
Zdjęcia
1991
2 koty i 1 pies: Poszukiwacze złota
Zdjęcia
1991
Szkoła narciarska
Zdjęcia
1990
Łowy
Zdjęcia
1990
Napad na bank
Zdjęcia
1990
Krecia robota
Zdjęcia
1990
2 koty i 1 pies: Basen
Zdjęcia
1990
2 koty i 1 pies: Złota rybka
Zdjęcia
1990
2 Koty i 1 Pies: Kabaret
Zdjęcia
1989
Rekord
Zdjęcia
1989
Znaki drogowe
Zdjęcia
1989
O dwóch takich co ukradli Ksieżyc
Zdjęcia
1989
Cudowne lekarstwo
Zdjęcia
1989
Spaghetti
Zdjęcia
1989
Grand Prix
Zdjęcia
1989
Powrót
Zdjęcia
1989
Czarodziejskie garnki
Zdjęcia
1988
Smog
Zdjęcia
1988
Gra
Zdjęcia
1988
Rozstanie
Zdjęcia
1988
Witaminki
Zdjęcia
1988
2 Koty i 1 Pies: Karate
Zdjęcia
1988
Królewski płaszcz
Zdjęcia
1988
Ucieczka
Zdjęcia
1988
Rozbitkowie
Zdjęcia
1988
Lekarz
Zdjęcia
1988
Wielka Pardubicka
Zdjęcia
1988
Lewiatan
Zdjęcia
1988
Gra
Zdjęcia
1988
Porwanie Serafina
Zdjęcia
1988
Pomoc sąsiedzka
Zdjęcia
1988
Na wakacjach
Zdjęcia
1987
Ogród dziadka
Zdjęcia
1987
Wakacje
Zdjęcia
1987
E, Ę
Zdjęcia
1987
Rozwiązanie
Zdjęcia
1987
Straszna nora
Zdjęcia
1987
Nic prostszego niż zostać alpinistą
Zdjęcia
1987
Włóczkowy obrazek
Zdjęcia
1987
Rycerz
Zdjęcia
1987
Figlarz
Zdjęcia
1987
Szkoła Profesora Basa
Zdjęcia
1987
Preria
Zdjęcia
1987
J
Zdjęcia
1987
Stara latarnia
Zdjęcia
1987
Nic prostszego jak zostać alpinistą
Zdjęcia
1986
A jednak nie tonie
Zdjęcia
1986
Kac
Zdjęcia
1986
Kucharz
Zdjęcia
1986
Kac
Zdjęcia
1986
Aby do gwizdka
Zdjęcia
1986
Powódź
Zdjęcia
1986
Śnieżny pojazd
Zdjęcia
1986
Baszta duchów
Zdjęcia
1986
Tratwa
Zdjęcia
1986
Niedziela
Zdjęcia
1986
Nic prostszego niż rzucić palenie
Zdjęcia
1986
Wodowanie
Zdjęcia
1986
Plan ogólny
Zdjęcia
1986
Kto wypije więcej
Zdjęcia
1986
Sobota
Zdjęcia
1985
Tajemnice Wiklinowej Zatoki
Zdjęcia
1985
Biblioteka
Zdjęcia
1985
Tornister, czapka i róg
Zdjęcia
1985
Środa
Zdjęcia
1985
Szafir
Zdjęcia
1985
Opera Nr 23
Zdjęcia
1985
Harcerze
Zdjęcia
1985
Łagodna
Zdjęcia
1985
Czwartek
Zdjęcia
1985
Intruz
Zdjęcia
1985
Usprawnienia
Zdjęcia
1985
Marchewkowe pola
Zdjęcia
1985
Baba Jaga od 8 do 15
Zdjęcia
1985
Piątek
Zdjęcia
1984
Pracowity wiatr
Zdjęcia
1984
Między Tobą a Tobą
Zdjęcia
1984
Poniedziałek
Zdjęcia
1984
Grzybobranie
Zdjęcia
1984
Telephone
Zdjęcia
1984
Jacek i Placek
Zdjęcia
1984
Wtorek
Zdjęcia
1983
Midas
Zdjęcia
1983
Rycerzyk Czerwonego Serduszka
Zdjęcia
1983
Super punk
Zdjęcia
1983
Kielecka przygoda
Zdjęcia
1983
Lekcja anatomii
Zdjęcia
1983
Nowy Robin Hood
Zdjęcia
1983
Hermes
Zdjęcia
1983
Kasandra
Zdjęcia
1983
Kasztanek
Zdjęcia
1983
Straszydła
Zdjęcia
1983
Przygody Czerwonego Kapturka
Zdjęcia
1983
Jarmark
Zdjęcia
1983
Z pustego i Salomon
Zdjęcia
1983
Podróż do Hiszpanii
Zdjęcia
1983
Amor
Zdjęcia
1983
Amazonki
Zdjęcia
1983
Bachus
Zdjęcia
1983
Gdzie diabeł nie może
Zdjęcia
1983
Fabryka
Zdjęcia
1983
Władca wydm
Zdjęcia
1983
Opowieść na ucho
Zdjęcia
1983
Jontek
Zdjęcia
1983
Przygody Jasia i Małgosi
Zdjęcia
1983
Start Ikara
Zdjęcia
1983
Apollo
Zdjęcia
1982
Sezon ogórkowy
Zdjęcia
1982
Herakles
Zdjęcia
1982
Piątaki
Zdjęcia
1982
Syreny
Zdjęcia
1982
Koleś jedzie pociągiem
Zdjęcia
1982
Koleś remontuje samochód
Zdjęcia
1982
Sad
Zdjęcia
1982
Da capo
Zdjęcia
1982
W krainie błot
Zdjęcia
1982
Leda
Zdjęcia
1982
Atlas
Zdjęcia
1982
Łatwizna
Zdjęcia
1982
Koleś trenuje
Zdjęcia
1982
Koleś pracuje
Zdjęcia
1982
Miodowa dekada
Zdjęcia
1982
Salto Mortale
Zdjęcia
1982
Szalony kelner
Zdjęcia
1982
Pigmalion
Zdjęcia
1982
Budyniowe gaje
Zdjęcia
1982
Koleś kocha przyrodę
Zdjęcia
1982
Koleś trafia do muzeum
Zdjęcia
1982
Koleś prowadzi samochód
Zdjęcia
1982
Gałąź
Zdjęcia
1982
Żniwa
Zdjęcia
1982
Witajcie w ptaszewie
Zdjęcia
1981
Wędrówki Pyzy: Na zbójeckich dróżkach
Zdjęcia
1981
Idole
Zdjęcia
1981
Sto godzin terroru
Zdjęcia
1981
Airport
Zdjęcia
1981
W lesie
Zdjęcia
1981
Glac-Plac
Zdjęcia
1981
Węzeł sprytka
Zdjęcia
1981
Obliczenie
Zdjęcia
1981
Skazaniec
Zdjęcia
1981
Klęska zwycięska
Zdjęcia
1981
Malowana awantura
Zdjęcia
1980
Uprzejmość
Zdjęcia
1980
Odyseusz
Zdjęcia
1980
Opowieść egzotyczna
Zdjęcia
1980
Duchy puszczy
Zdjęcia
1980
Węzeł kootyński
Zdjęcia
1980
Pyszne ciacha
Zdjęcia
1980
Pyza i licho
Zdjęcia
1980
Dieta
Zdjęcia
1980
Prometeusz
Zdjęcia
1980
Opowieść swojska
Zdjęcia
1980
Alarm nad Bóbrzą
Zdjęcia
1980
Super reklama
Zdjęcia
1980
Usługa
Zdjęcia
1980
Demon dobra
Zdjęcia
1980
Terapia
Zdjęcia
1980
Miecz Demoklesa
Zdjęcia
1980
Eskadra Jonatana
Zdjęcia
1980
Pod prąd
Zdjęcia
1980
Koleś się nudzi
Zdjęcia
1980
Kość niezgody
Zdjęcia
1979
Śmiech to zdrowie
Zdjęcia
1979
Laury
Zdjęcia
1979
Z życia owadów, czyli lot trzmiela
Zdjęcia
1979
Czas Kleofasa
Zdjęcia
1979
Tajemnica szyfru Marabuta
Zdjęcia
1979
Pod górkę
Zdjęcia
1979
Strzał
Zdjęcia
1979
Jak na to wpadłeś Kajetanie
Zdjęcia
1979
Pyza i bobaki
Zdjęcia
1979
Najmądrzejszy
Zdjęcia
1979
Kłębek
Zdjęcia
1979
Dawid i Goliat
Zdjęcia
1978
Osaczeni
Zdjęcia
1978
Przestępca jest wśród nas
Zdjęcia
1978
Zdrada i fałsz
Zdjęcia
1978
Przeprowadzka
Zdjęcia
1978
Wieczór trzeci
Zdjęcia
1978
Na trawie
Zdjęcia
1977
Tajemniczy słoik
Zdjęcia
1977
Straszliwa noc
Zdjęcia
1977
Wieczór pierwszy
Zdjęcia
1977
Niezwykły powrót
Zdjęcia
1977
Czarodziejski młynek
Zdjęcia
1977
Wielkie zwycięstwo
Zdjęcia
1977
Niepokój i troska
Zdjęcia
1976
Wyprawa po jabłka
Zdjęcia
1976
Pies, kot i ... : Latarnia morska
Zdjęcia
1976
Śrubokręt i spółka
Zdjęcia
1976
Gdzie jest Bazyli
Zdjęcia
1976
Porwanie
Zdjęcia
1976
Łowcy słoni
Zdjęcia
1976
Jak wygląda śnieg
Zdjęcia
1976
Nosił wilk razy kilka
Zdjęcia
1975
Rokita buduje most
Zdjęcia
1975
Pomysłowy Dobromir: Turbina
Zdjęcia
1975
Stacja benzynowa
Zdjęcia
1975
Rokita parobkiem
Zdjęcia
1975
Przeszkoda
Zdjęcia
1975
Pomysłowy Dobromir: Zimowy ogród
Zdjęcia
1975
Zajazd
Zdjęcia
1975
Pomysłowy Dobromir: Pożyteczne śmigło
Zdjęcia
1975
Plecak
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Sposób na ciężary
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Skrzydlate marzenie
Zdjęcia
1974
Dla dobra sprawy
Zdjęcia
1974
Jajko nr 3428741
Zdjęcia
1974
Rokita
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Kolorowy promyk
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Budzik
Zdjęcia
1974
Potopowe kłopoty
Zdjęcia
1974
Zimowa moda
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Pomidory
Zdjęcia
1974
Pomysłowy Dobromir: Muzyczne popołudnie
Zdjęcia
1974
Gdy człowiek zszedł z drzewa
Zdjęcia
1974
Akcja las
Zdjęcia
1973
Pomysłowy Dobromir: Mechaniczna igła
Zdjęcia
1973
Pomysłowy Dobromir: Żywy obrazek
Zdjęcia
 ANIMACJA (1)
1985
Tajemnice Wiklinowej Zatoki
Animacja
Opis
Autorka zdjęć do kilkudziesięciu filmów i seriali animowanych. Są wśród nich takie obrazy jak: "Jacek i Placek","Pyza i licho", "Film pod strasznym tytułem", "Literkowe potyczki", "2 koty + 1 pies".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll