PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Karpiuk

Wojciech Karpiuk
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (35)
2008
Król i królik
Reżyser
1997
Smok
Reżyser
1995
Syrena
Reżyser
1995
Big Meow
Reżyser
1995
Microchips
Reżyser
1995
Kość
Reżyser
1995
Gutbucket
Reżyser
1995
Upadek
Reżyser
1993
Litera U
Reżyser
1993
LiteraT
Reżyser
1993
Litera S
Reżyser
1992
Litera N
Reżyser
1992
Litera O
Reżyser
1992
Litera J
Reżyser
1992
Litera K
Reżyser
1992
Litera L
Reżyser
1992
Litera Ł
Reżyser
1992
Litera M
Reżyser
1991
Litera I
Reżyser
1991
Litera G
Reżyser
1991
Litera E
Reżyser
1990
Litera F
Reżyser
1990
Litera D
Reżyser
1989
Litera C
Reżyser
1989
Litera A
Reżyser
1989
Litera B
Reżyser
1987
Bałwan
Reżyser
1986
Pod budą
Reżyser
1985
Morze
Reżyser
1983
Dziecięcy kalejdoskop muzyczny
Reżyser
1982
Podpis
Reżyser
1982
Guliwer 2000
Reżyser
1980
Urzędowanie trzecie
Reżyser
1980
Urzędowanie drugie
Reżyser
1980
Urzędowanie pierwsze
Reżyser
 SCENOGRAFIA (28)
1993
Litera U
Scenografia
1993
LiteraT
Scenografia
1993
Litera S
Scenografia
1992
Litera N
Scenografia
1992
Litera O
Scenografia
1992
Litera J
Scenografia
1992
Litera K
Scenografia
1992
Litera L
Scenografia
1992
Litera Ł
Scenografia
1992
Litera M
Scenografia
1991
Litera I
Scenografia
1991
Litera G
Scenografia
1991
Litera E
Scenografia
1990
Litera F
Scenografia
1990
Litera D
Scenografia
1989
Litera C
Scenografia
1989
Litera A
Scenografia
1989
Litera B
Scenografia
1987
Bałwan
Scenografia
1986
Pod budą
Scenografia
1985
Morze
Scenografia
1982
Podpis
Scenografia
1982
Guliwer 2000
Scenografia
1980
Urzędowanie trzecie
Scenografia
1980
Urzędowanie drugie
Scenografia
1980
Urzędowanie pierwsze
Scenografia
1974
Setka
Scenografia
1974
Cyrk Fortunata
Scenografia
 SCENARIUSZ (2)
1983
Dziecięcy kalejdoskop muzyczny
Scenariusz
1982
Guliwer 2000
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll