PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Rafał Sikora
URODZONY: 24 październik 1943, Warszawa
ZMARŁ: 17 luty 2011 w wieku 67 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (40)
1988
Rozbitkowie
Reżyser
1987
Włóczkowy obrazek
Reżyser
1987
Ogród dziadka
Reżyser
1986
A jednak nie tonie
Reżyser
1986
Śnieżny pojazd
Reżyser
1985
Biblioteka
Reżyser
1985
Usprawnienia
Reżyser
1984
Grzybobranie
Reżyser
1984
Pracowity wiatr
Reżyser
1983
Start Ikara
Reżyser
1983
Apollo
Reżyser
1983
Midas
Reżyser
1983
Hermes
Reżyser
1983
Kasandra
Reżyser
1983
Fabryka
Reżyser
1983
Amor
Reżyser
1983
Amazonki
Reżyser
1983
Bachus
Reżyser
1982
Leda
Reżyser
1982
Atlas
Reżyser
1982
Koleś gasi pragnienie
Reżyser
1982
Koleś się bawi
Reżyser
1982
Pigmalion
Reżyser
1982
Syreny
Reżyser
1982
Koleś jedzie na wycieczkę
Reżyser
1982
In flagranti
Reżyser
1982
Herakles
Reżyser
1982
Koleś spaceruje
Reżyser
1982
Koleś na łonie natury
Reżyser
1982
Koleś na łonie rodziny
Reżyser
1981
Koleś kibicuje
Reżyser
1980
Odyseusz
Reżyser
1980
Skórka banana
Reżyser
1980
Prometeusz
Reżyser
1980
Dziura w moście
Reżyser
1980
Zaciek
Reżyser
1980
Miecz Demoklesa
Reżyser
1979
Pod górkę
Reżyser
1979
Kłębek
Reżyser
1979
Laury
Reżyser
 SCENOGRAFIA (40)
1988
Rozbitkowie
Scenografia
1987
Włóczkowy obrazek
Scenografia
1987
Ogród dziadka
Scenografia
1986
A jednak nie tonie
Scenografia
1986
Śnieżny pojazd
Scenografia
1985
Biblioteka
Scenografia
1985
Usprawnienia
Scenografia
1984
Grzybobranie
Scenografia
1984
Pracowity wiatr
Scenografia
1983
Start Ikara
Scenografia
1983
Apollo
Scenografia
1983
Midas
Scenografia
1983
Hermes
Scenografia
1983
Kasandra
Scenografia
1983
Fabryka
Scenografia
1983
Amor
Scenografia
1983
Amazonki
Scenografia
1983
Bachus
Scenografia
1982
Leda
Scenografia
1982
Atlas
Scenografia
1982
Koleś gasi pragnienie
Scenografia
1982
Koleś się bawi
Scenografia
1982
Pigmalion
Scenografia
1982
Syreny
Scenografia
1982
Koleś jedzie na wycieczkę
Scenografia
1982
In flagranti
Scenografia
1982
Herakles
Scenografia
1982
Koleś spaceruje
Scenografia
1982
Koleś na łonie natury
Scenografia
1982
Koleś na łonie rodziny
Scenografia
1981
Koleś kibicuje
Scenografia
1980
Odyseusz
Scenografia
1980
Skórka banana
Scenografia
1980
Prometeusz
Scenografia
1980
Dziura w moście
Scenografia
1980
Zaciek
Scenografia
1980
Miecz Demoklesa
Scenografia
1979
Pod górkę
Scenografia
1979
Kłębek
Scenografia
1979
Laury
Scenografia
 SCENARIUSZ (22)
2005
Mano
Scenariusz
1986
A jednak nie tonie
Scenariusz
1983
Kasandra
Scenariusz
1983
Fabryka
Scenariusz
1983
Amor
Scenariusz
1983
Amazonki
Scenariusz
1983
Bachus
Scenariusz
1983
Start Ikara
Scenariusz
1983
Apollo
Scenariusz
1983
Midas
Scenariusz
1983
Hermes
Scenariusz
1982
Herakles
Scenariusz
1982
Leda
Scenariusz
1982
Atlas
Scenariusz
1982
Pigmalion
Scenariusz
1982
Syreny
Scenariusz
1980
Miecz Demoklesa
Scenariusz
1980
Odyseusz
Scenariusz
1980
Prometeusz
Scenariusz
1979
Kłębek
Scenariusz
1979
Laury
Scenariusz
1979
Pod górkę
Scenariusz
 ANIMACJA (6)
2001
Tryumf Pana Kleksa
Animacja
1979
Tajemnica szyfru Marabuta
Animacja
1978
Świąteczna gęś
Animacja
1978
Wodne dzieci
Animacja
1973
Kaśka i Baśka w cyrku
Animacja
1970
Duszek Georgie I wersja
Animacja
 AKTOR (1)
1979
Tajemnica szyfru Marabuta
(głos)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll