PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zofia Kucharska-Kowalik

Zofia Kucharska-Kowalik
URODZONA: 04 listopad 1956, Łódź
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 DŹWIĘK (63)
2012
Bolesław Matuszewski - nieznany pionier kinematografii
Dźwięk
2012
Mit o "Szarym"
Dźwięk
2012
Mit o "Szarym"
Dźwięk
2012
Mit o "Szarym"
Dźwięk
2010
Twist & Blood
Dźwięk
2010
Przesłuchanie
Dźwięk
2010
Gdyby ryby miały głos
Dźwięk
2009
Wesołych świąt
Dźwięk
2009
Kaszel umarlaka
Dźwięk
2009
Babcia wyjeżdża
Dźwięk
2009
Moja biedna głowa
Dźwięk
2008
Czego nikt nie wie
Dźwięk
2007
Za horyzont
Dźwięk
2007
Zielone światło dla Neru
Dźwięk
2006
Kawałek nieba
Dźwięk
2005
Lawstorant
Dźwięk
2005
Nie śpij
Dźwięk
2004
Porosty
Opracowanie dźwięku
2002
Posłańcy Pana Boga
Dźwięk
2000
Rząd polski 1939 - 1945
Dźwięk
2000
Śladami Vincenza
Dźwięk
1999
Święta matka Kinga
Dźwięk
1999
Kamienny sen Guanche
Dźwięk
1998
Marchenbilder
Dźwięk
1997
Heweliusz
Dźwięk
1997
Wąż Eskulapa
Dźwięk
1996
Szada i Wyszki oraz inne Borzyszki
Dźwięk
1994
Jan Strzelecki
Dźwięk
1993
Dzieje kultury polskiej. Wiek srebrny
Dźwięk
1993
Kartki z podróży
Dźwięk
1993
Hospodi pomiłuj
Dźwięk
1993
Światło w mroku
Dźwięk
1993
Jan Józef Lipski
Dźwięk
1991
Wieluń - miasto na Królewskim Szlaku
Dźwięk
1991
Dzieje kultury polskiej. Jagiellonowie. Część III. 1500-1548
Dźwięk
1991
...I zdrada
Dźwięk
1991
Dzieje kultury polskiej. Jagiellonowie. Część IV. 1548-1572
Dźwięk
1990
Wiedzą sąsiedzi, gdzie suseł siedzi
Dźwięk
1988
Dawni kronikarze zapisali...
Dźwięk
1988
Gloria Victis
Dźwięk
1988
By im wieczności świeciła pochodnia
Dźwięk
1988
Barok wileński
Dźwięk
1988
Niedźwiedź z nadajnikiem
Dźwięk
1988
Impresje c-minor
Dźwięk
1988
Dzieje kultury polskiej. Jagiellonowie. Część II. 1444-1492
Dźwięk
1988
Ładny dzień
Dźwięk
1988
Dzieje kultury polskiej. Jagiellonowie. Część I. 1370-1434
Dźwięk
1988
...i w Ostrej Świecisz Bramie
Dźwięk
1988
Polska niepodległa 1918
Dźwięk
1988
Kalwaria Marii Wnęk
Dźwięk
1987
Oferta
Dźwięk
1987
Domy życia
Dźwięk
1987
Korzenie
Dźwięk
1987
Odnaleźć siebie
Dźwięk
1986
Pan Szperlik
Dźwięk
1986
Abecadło kaszubskie
Dźwięk
1986
Urząd
Dźwięk
1986
Dziurka od klucza
Dźwięk
1986
Tajne nauczanie
Dźwięk
1985
Słowo - słowa
Dźwięk
1984
Widok
Dźwięk
1984
Polski bohater współczesny
Dźwięk
1982
Przyczyny narkomanii
Dźwięk
 MUZYKA (2)
1998
Grzyby chronione
Oprawa muzyczna
1997
Witajcie w życiu!
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1991
Lepsze miasto
Współpraca
 AKTORKA (1)
2009
Babcia wyjeżdża
Pielęgniarka
 MONTAŻ (1)
1993
Dzieje kultury polskiej. Wiek srebrny
Montaż
Opis
Absolwentka Wydziału Reżyserii Dźwięku Akademii Muzycznej w Warszawie (1981). Przez wiele lat była zawodowo związana z Wytwórnią Filmów Oświatowych w Łodzi. Odpowiadała za dźwięk do kilkudziesięciu filmów.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll