PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lech Zielaskowski

Lech Zielaskowski
URODZONY: 03 kwiecień 1937, Warszawa
ZMARŁ: 20 lipiec 2011 w wieku 74 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (69)
1988
Powrót do gniazda
Zdjęcia
1985
W czterdziestą rocznicę zwycięstwa
Zdjęcia
1985
Zwycięży orzeł biały cz.2
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz II. Kryzys
Zdjęcia
1985
Kościuszkowskie tradycje
Zdjęcia
1985
Panorama racławicka
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz. 2 Kryzys
Zdjęcia
1985
W czterdziestą rocznice zwycięstwa
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz I. Niezadowolenie
Zdjęcia
1985
Ocalić Polskę. Cz. 1 Niezadowolenie
Zdjęcia
1985
Polska pieśnią malowana cz.I
Zdjęcia
1985
Nasz dom ojczyzna-Polska
Zdjęcia
1984
Zwyczajny każdy dzień
Zdjęcia
1983
Pierwsza.Warszawska, kościuszki
Zdjęcia
1983
Wyrzutnie
Zdjęcia
1983
Piąta saska
Zdjęcia
1983
Kołobrzeski lipiec
Zdjęcia
1982
Oddział torujący
Zdjęcia
1982
Tak chciało się żyć
Zdjęcia
1982
Gdy ważą się losy narodu
Zdjęcia
1982
W obronie socjalizmu
Zdjęcia
1982
Pilotaż na samolocie TS-11
Zdjęcia
1982
Aby nie spłonął nasz dom
Zdjęcia
1981
W powietrze
Zdjęcia
1981
Pancerni
Zdjęcia
1981
Ja obywatel...
Zdjęcia
1980
Żyją wśród nas
Zdjęcia
1980
Z honorem i chwałą
Zdjęcia
1980
Tobie ojczyzno
Zdjęcia
1980
W saperskim trudzie
Zdjęcia
1980
Strażacy
Zdjęcia
1979
Wizyta Jana Pawła II w Polsce
Zdjęcia
1979
Dwa Lipce
Zdjęcia
1979
Na hasło ratunek
Zdjęcia
1979
Był chłopiec, który...
Zdjęcia
1979
Krajowa Rada Narodowa
Zdjęcia
1979
Armia pokoju i wolności
Zdjęcia
1978
Wkład Polski w rozgromieniu III Rzeszy
Zdjęcia
1978
Gdzie wszystko nasze się zaczęło
Zdjęcia
1978
Wizyta nad Tybrem
Zdjęcia
1978
Obrona cywilna w działaniu na rzecz przegrupowania wojsk
Zdjęcia
1978
Na straży powietrznych granic
Zdjęcia
1977
Znaczenie znajomości uzbrojenia czołgu
Zdjęcia
1977
Port lotniczy Warszawa
Zdjęcia
1977
Działanie czołgu podczas natarcia
Zdjęcia
1977
Szkolenie ogniowe w pododdziałach czołgów
Zdjęcia
1977
Kopex eksporterem maszyn i urządzeń górniczych
Zdjęcia
1977
Ochotnicy
Zdjęcia
1977
Biathlon
Zdjęcia
1977
Praca bojowa stacja Jantar-M2
Zdjęcia
1977
Kopalnia odkrywkowa węgla brunatnego
Zdjęcia
1977
Carmen po polsku
Operator kamery
1976
Ja, Junak
Zdjęcia
1976
Potknięcia i upadek
Zdjęcia
1975
Zasady szkolenia w lotach koszących
Zdjęcia
1975
Szkolenie załóg śmigłowcowych w wykonaniu lotów w terenie górzystym
Zdjęcia
1975
Marszałek Michał Żymierski
Zdjęcia
1975
Uwaga niewybuchy
Zdjęcia
1975
Polska na Bałtyku
Zdjęcia
1975
Trzydzieści lat marynarki wojennej
Zdjęcia
1975
Apel zwycięstwa
Zdjęcia
1974
Wstęga
Zdjęcia
1974
Wierna straż
Zdjęcia
1973
W defiladowym słońcu
Zdjęcia
1973
Budowlani
Zdjęcia
1972
Bandera
Zdjęcia
1971
W służbie narodu
Zdjęcia
1971
Na szlaku
Zdjęcia
1965
My, kobiety
Współpraca operatorska
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll