PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Hanna Kłoskowska

Hanna Kłoskowska
URODZONA: 27 marzec 1944, Warszawa
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (124)
2009
Czuwajcie
Montaż
2009
Nie jesteśmy puszczalskie
Montaż
2008
Szmuglerzy
Montaż
2007
Na paryskim bruku
Montaż
2007
Czy warto było tak żyć?
Montaż
2006
Wkręcacze
Montaż
2006
Naziści
Montaż
2006
Dorosłe dzieci alkoholików
Montaż
2006
Dworzec
Montaż
2006
Rachela na Dworcu Gdańskim
Montaż
2006
Dziękujemy za solidarność
Montaż
2006
Był taki ktoś ...
Montaż
2006
Spłonąć za Mahometa
Montaż
2006
Parafia księdza kustosza
Montaż
2006
Dziewczyny z tamtych lat
Montaż
2006
Zanim stąd odejdę, proszę was...
Montaż
2005
Centralny, czyli królowie życia
Montaż
2005
Klisze pamięci
Montaż
2005
Nie odbieraj nadziei bliźniemu swemu
Montaż
2005
...A zaczęło się wszystko na Kresach...
Montaż
2005
Podziemie hazardowe
Montaż
2005
Kara śmierci
Montaż
2004
Tu studio Solidarność
Montaż
2004
Nigdy tego nie zapomnę
Montaż
2004
Mamusia z Kasisi
Montaż
2004
Chuligani
Montaż
2004
Alwernia
Montaż
2004
Sen
Montaż
2004
Minęła rocznica
Montaż
2004
Historia jednej przyjaźni
Montaż
2004
Walencja w ogniu
Montaż
2004
Pogrzeby to nasze życie
Montaż
2004
Czas Szanghaju
Montaż
2003
Sztuka życia
Montaż
2003
Oprowadzę was po moim świecie
Montaż
2003
Wyspa Getto
Montaż
2003
Szarp mnie, drap mnie i demoluj
Montaż
2003
Budujcie Civitas Christiana
Montaż
2003
Weekend w Adampolu
Montaż
2003
Po szczęście do Las Vegas
Montaż
2003
Sens według Edwarda
Montaż
2002
Wesele w kołchozie "Komunizm"
Montaż
2002
... Jeszcze się Polska o nas upomni...
Montaż
2002
Teatr Telewizji
Montaż
2002
Wygrać możesz, przegrać musisz...
Montaż
2002
Serce Bałkańskie
Montaż
2002
Zawód: posłanka
Montaż
2001
Polowanie z chartami
Montaż
2001
W tamtym stanie
Montaż
2001
Kampinoska epopeja
Montaż
2001
Sztuka kochania według Wisłockiej
Montaż
2001
Dyktator paryskiej kultury
Montaż
2000
"Polska" odchodzi z ulicy Polaka
Montaż
2000
Chłopcy z Targowej 61/63
Montaż
2000
Kocham Chrystusa
Montaż
2000
Andrzeja Mularczyka kantor wymiany uczuć
Montaż
2000
Widzę Ciebie Warszawo sprzed laty...
Montaż
1999
Pani hrabina
Montaż
1999
Myśli o Polsce
Montaż
1999
Semper fidelis
Montaż
1998
Sursum corda! W górę serca!
Montaż
1998
Oblicza dialogu
Montaż
1998
Przedwojenny chłopak
Montaż
1998
Najemnicy. Rzecz o Legii Cudzoziemskiej
Montaż
1998
Z pamięci wyjęte
Montaż
1998
Pod prąd
Montaż
1998
Pani od seksu
Montaż
1997
Sceny z życia kick-bokserki
Montaż
1997
Za Polskę Naszą i Waszą
Montaż
1997
Czy musieli zginąć...
Montaż
1997
Musisz żyć
Montaż
1997
Papież Polak
Montaż
1997
Strażnicy Lenina
Montaż
1997
Miliarder
Montaż
1996
Najmniejsze muzeum świata
Montaż
1996
...Podejdź do płota...
Montaż
1996
Rudy, Alek, Zośka
Montaż
1996
Życie w Łodzi
Montaż
1995
Biały walc nad Czarną Hańczą
Montaż
1995
Barwy świętości
Montaż
1995
Zdziczenie obyczajów pośmiertnych
Montaż
1995
Cały pogrzeb na nic!
Montaż
1995
Nad wysokości
Montaż
1995
Zwycięstwo
Montaż
1994
Moje Wilno
Montaż
1994
Humer i inni
Montaż
1993
Przemiana czasu w przestrzeń. Cz. 1. Klinika lalek
Montaż
1993
Wyborcy'93 czyli siedem prostych uwag o reklamie
Montaż
1992
On wierzył w Polskę...
Montaż
1992
Książnica narodowych pamiątek
Montaż
1991
Jan Lechoń
Montaż
1991
Powrót Paderewskiego
Montaż
1989
Mefisto Walc
Montaż
1989
Józef Czapski - świadek historii
Montaż
1989
Virtuti
Montaż
1989
Rififi po sześćdziesiątce
Montaż
1989
Ostatni Leginiści
Montaż
1988
Ostatnia droga Komendanta Ponurego
Montaż
1987
Wielki wóz
Montaż
1987
Powrót do Vercors
Montaż
1987
Brawo mistrzu
Montaż
1986
Boczny tor
Montaż
1985
Starzy znajomi
Montaż
1984
Pętla dla obcego
Montaż
1981
Podróż sentymentalna
Montaż
1979
Chopin w Dusznikach
Montaż
1979
Podróż magiczna
Montaż
1978
Korowód
Montaż
1977
Tobie Polsko śpiewamy
Montaż
1977
...Darwinowi nic do tego
Montaż
1976
Kruk
Montaż
1975
Alek, Duduś, Drążek...
Montaż
1975
Z krainy fieldów i fiordów
Montaż
1975
Norweska ballada
Montaż
1975
U źródeł muzyki norweskiej
Montaż
1975
Jazz nad Odrą'75
Montaż
1974
Papusza
Montaż
1973
Oslo
Montaż
1973
Serce. Stu Martin
Montaż
1973
Karnawał żywiecki
Montaż
1973
Zagrajcie a napiszą
Montaż
1972
Góralskie podłazy czyli chodzenie z kolędnikami i szopka na gody
Montaż
1972
Puste krzesła
Montaż
200
Musieli zwyciężyć
Montaż
Opis
Odpowiadała za montaż wielu filmów dokumentalnych. M.in. "Moje Wilno", "Tu studio Solidarność", "Józef Czapski - świadek historii". Przez lata pracowała w Zakładzie Produkcji Filmów Telewizyjnych "Poltel" w Warszawie.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll