PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zofia Stanczewa

Zofia Stanczewa
Filmografia
 MUZYKA (20)
1989
Złoty Dzban
Muzyka
1974
Konstantego Mackiewicza życie, sny, marzenia
Muzyka
1973
Kostium i maska
Muzyka
1973
Hocki-klocki
Muzyka
1972
Szum lasu
Muzyka
1972
Chciwość
Muzyka
1972
Ludzie i ptaki
Muzyka
1972
Mizantrop
Muzyka
1972
Kompromis
Muzyka
1971
Ślizgawka
Muzyka
1971
Sam sobie sterem
Muzyka
1971
Lew uciekł
Muzyka
1970
Korozja
Muzyka
1970
Podnoszenie ciężarów
Muzyka
1970
Re
Muzyka
1969
Jacek Mierzejewski 1884-1925
Muzyka
1968
Bunt
Muzyka
1968
Schody
Muzyka
1967
Balon
Muzyka
1966
Wszystko jest liczbą
Kompozytor
 ANIMACJA (1)
1979
Kwiaty małej Idy
Animacja
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll