PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Janusz Krzepkowski

Janusz Krzepkowski
URODZONY: 03 styczeń 1929
ZMARŁ: 29 maj 2003 w wieku 74 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (54)
1998
We Lwowie 1939-1945
Kierownik produkcji
1995
AK. Armia Podziemna
Kierownik produkcji
1994
Tautologie polskie
Kierownik produkcji
1994
Karaimi. Ginący naród
Kierownik produkcji
1994
Milczący kondor
Kierownik produkcji
1990
Z filmoteki polskiej
Kierownik produkcji
1990
Feministki polskie
Kierownik produkcji
1988
Oskarżony
Kierownik produkcji
1988
Siedem dni tygodnia - Warszawa
Współpraca produkcyjna
1988
Sołtys z Wąchocka czyli jak ponownie wygrać wybory
Współpraca produkcyjna
1987
Czas Czingiza
Kierownik produkcji
1987
Tłum
Kierownik produkcji
1987
Bajkalska głębia
Kierownik produkcji
1986
Odczyt, czyli jak zostałem literatem
Kierownik produkcji
1985
203 sprawiedliwych
Kierownik produkcji
1985
Amerykanin
Kierownik produkcji
1984
U narodzin nowoczesności
Kierownik produkcji
1983
Dunikowski
Kierownik produkcji
1980
Odpocząć za metą
Kierownik produkcji
1980
Młodzieżowa Kronika Filmowa 2/80
Kierownik produkcji
1980
Wielogłos
Kierownik produkcji
1980
Młodzieżowa Kronika Filmowa 1/80
Kierownik produkcji
1979
Order Uśmiechu
Kierownik produkcji
1979
Piwnica Wandy Warskiej
Kierownik produkcji
1979
Wizerunek pewnej historycznej gminy u schyłku lata 1979
Kierownik produkcji
1979
Most węglowy
Kierownik produkcji
1979
Kantata polska
Kierownik produkcji
1978
Akademia druha Kieruzalskiego
Kierownik produkcji
1978
City
Kierownik produkcji
1977
Trakt królewski
Kierownik produkcji
1977
Współpraca
Kierownik produkcji
1977
1977-1917
Kierownik produkcji
1977
Piątek warszawski
Kierownik produkcji
1977
Wielki Październik i Polacy
Kierownik produkcji
1977
Cyklopol
Kierownik produkcji
1974
Sojusz w imię pokoju
Kierownik produkcji
1974
Grażyna Bacewicz 1913-1969
Kierownik produkcji
1973
Joachim Grubich gra na organach Bazyliki w Leżajsku
Kierownik produkcji
1973
Za horyzontem
Kierownik produkcji
1973
Plac Zamkowy nr 4
Kierownik produkcji
1973
Leon Wójcikowski
Kierownik produkcji
1973
Bolesław Szablewski
Kierownik produkcji
1973
Bolesław Szabelski
Kierownik produkcji
1970
Pegeerowcy
Kierownik produkcji
1968
Cudów nie ma
Kierownik produkcji
1967
W niedzielę
Kierownik produkcji
1966
Skąd się biorą dzieci
Kierownik produkcji
1966
13 piętro
Kierownik produkcji
1965
Malowanie palcami
Kierownik produkcji
1964
Okolice peronów
Kierownik produkcji
1963
Pałac Łazienkowski
Kierownik produkcji
1961
O dziatkach niejadkach
Kierownik produkcji
1960
Miejsce na lato
Kierownik produkcji
1959
W krainie smutnej bajki
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (4)
1998
Mord w Jekaterynburgu
Współpraca
1990
Boże, zbaw Rosję
Współpraca
1976
Pręgierz
Współpraca
1970
Ziemia kielecka
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll