PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Mark Ruffalo

Mark Ruffalo
URODZONY: 22 listopad 1967
Filmografia
 AKTOR (31)
2019
Avengers: Koniec gry
Bruce Banner / Hulk
2018
Avengers: Wojna bez granic
Bruce Banner / Hulk
2017
Thor: Ragnarok
Bruce Banner / Hulk
2016
Iluzja 2
Dylan Rhodes
2015
Spotlight
Mike Rezendes
2015
Avengers: Czas Ultrona
Bruce Banner / Hulk
2014
Foxcatcher
David Schultz
2013
Zacznijmy od nowa
Dan
2013
Iluzja
Dylan Hobbs
2013
Can a Song Save Your Life?
Dan
2012
Avengers
Bruce Banner / Hulk
2012
Thanks For Sharing
Adam
2011
Margaret
Maretti
2010
Wyspa tajemnic
Chuck Aule
2010
Wszystko w porządku
Paul
2010
Nocna randka
Brad Sullivan
2008
Miasto Ślepców
Lekarz
2007
Droga do przebaczenia
Dwight Arno
2007
Zodiak
Inspektor David Toschi
2006
Wszyscy ludzie króla
Adam Stanton
2005
Z ust do ust
Jeff Daly
2005
Jak w niebie
David Abbott
2004
Zakochany bez pamięci
Stan
2004
Zakładnik
Fanning
2004
Dziś 13, jutro 30
Matt Flamhaff
2003
Szkoła stewardes
Ted
2003
Moje życie beze mnie
Lee
2003
Tatuaż
James A. Malloy
2002
Szyfry wojny
Szeregowy Pappas
2001
Ostatni bastion
Yates
2000
Możesz na mnie liczyć
Terry Prescott
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll