PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Nanni Moretti
URODZONY: 19 sierpień 1953, Brunico
Filmografia
 AKTOR (10)
2015
Moja matka
Giovanni
2011
Habemus papam - mamy papieża
Psychoanalityk
2008
Cichy chaos
Pietro Paladini
2007
Kocham kino
segment "Diario di uno spettatore")
2001
Pokój syna
Giovanni Sermonti
1998
Kwiecień
Jako on sam
1993
Dziennik intymny
Jako on sam
1991
Il Portaborse
Cesare Botero
1977
We władzy ojca
Cesare
Mia madre
Giovanni
 SCENARIUSZ (8)
2015
Moja matka
Scenariusz
2011
Habemus papam - mamy papieża
Scenariusz
2008
Cichy chaos
Scenariusz
2007
Kocham kino
Scenariusz
2001
Pokój syna
Scenariusz
1998
Kwiecień
Scenariusz
1993
Dziennik intymny
Scenariusz
Mia madre
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (7)
2015
Moja matka
Reżyser
2011
Habemus papam - mamy papieża
Reżyser
2007
Kocham kino
Reżyser
2001
Pokój syna
Reżyser
1998
Kwiecień
Reżyser
1993
Dziennik intymny
Reżyser
Mia madre
Reżyser
 PRODUKCJA (7)
2015
Moja matka
Producent
2011
Habemus papam - mamy papieża
Producent
2001
Pokój syna
Producent
1998
Kwiecień
Producent
1993
Dziennik intymny
Producent
1991
Il Portaborse
Producent
Mia madre
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll