PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Rooney Mara

Rooney Mara
URODZONA: 17 kwiecień 1985, Nowy Jork
Filmografia
 AKTORKA (16)
2018
Maria Magdalena
Maria Magdalena
2017
A Ghost Story
M
2017
Song to Song
Faye
2016
Kubo i dwie struny
Siostry (głos)
2016
Lion. Droga do domu
Lucy
2015
Carol
Therese Belivet
2015
Piotruś. Wyprawa do Nibylandii
Tiger Lily
2013
Ona
Catherine
2013
Ain't Them Bodies Saints
Ruth Guthrie
2013
Panaceum
Emily Taylor
2013
Untitled Terrence Malick Project
2011
Dziewczyna z tatuażem
Lisbeth Salander
2010
The Social Network
Erica Albright
2010
Koszmar z ulicy Wiązów
Nancy Thompson
2009
Grzeczny i Grzeszny
Taggarty
2009
Ich dwóch, ona jedna
Courtney
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll