PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Katarzyna Anna Ślesicka

Katarzyna Anna Ślesicka
URODZONA: 25 styczeń 1975, Warszawa
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (39)
2015
Koniec świata
Producent
2015
K2. Dotknąć nieba
Producent
2015
K2 Dotknąć nieba
Producent
2014
Przed świtem
Producent
2013
Kiedy będę ptakiem
Producent
2013
Kiedy będę ptakiem
Producent
2013
Kiedy będę ptakiem
Producent wykonawczy
2013
Zasady gry
Koproducent
2012
Sanctuary
Producent
2012
Gdzie jest Sonia?
Producent
2012
Gdzie jest Sonia?
Producent
2012
Birmańskie obręcze
Producent
2012
Zasady gry
Producent
2012
Droga przez Baltoro
Producent
2011
Czarna córka
Producent
2011
Bon Appetit
Producent wykonawczy
2010
Oj Boże, drogi Boże
Producent
2010
Marysia Polana
Producent wykonawczy
2010
Glasgow
Producent wykonawczy
2010
Viva Maria!
Producent wykonawczy
2010
Chrzest
Koproducent
2009
Witaj Fidel!
Producent wykonawczy
2009
Na północ od Kalabrii
Producent wykonawczy
2009
Matka
Producent wykonawczy
2009
Lunatycy
Producent wykonawczy
2009
Kobieta poszukiwana
Producent wykonawczy
2008
Podróż
Producent
2008
Wyspa Wiktorii
Producent
2008
Felgarz z Woli
Producent
2008
Londek
Producent
2008
Popatrz
Producent
2008
Kilka mniejszych wygranych
Producent
2008
PRL de Luxe
Producent wykonawczy
2008
Kierunek: Islandia
Producent wykonawczy
2008
Gadzio
Producent wykonawczy
2008
Na kredyt
Producent wykonawczy
2007
Pod palmą
Producent
2007
Ekipa
Producent wykonawczy
2006
Podróż
Kierownik produkcji
 PION REŻYSERSKI (1)
2014
Pieśń pasterza
Współpraca
Opis
Producentka wielu filmów i seriali telewizyjnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll