PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Iwona Siekierzyńska

Iwona Siekierzyńska
URODZONA: 17 sierpień 1967, Gdynia
Filmografia
 SCENARIUSZ (11)
2005
Obcy
Scenariusz
2004
Rota
Opieka pedagogiczna
2002
Moje pieczone kurczaki
Scenariusz
2001
Martuś
Opieka pedagogiczna
2001
Kraina Alicji
Opieka pedagogiczna
2001
Sacrum
Opieka pedagogiczna
2001
I wish, I wait
Opieka pedagogiczna
2001
Trzy związki
Opieka pedagogiczna
2000
Agnieszka
Opieka pedagogiczna
2000
Tam
Opieka pedagogiczna
1995
Pańcia
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (4)
2005
Obcy
Reżyser
2002
Moje pieczone kurczaki
Reżyser
1995
Pańcia
Reżyser
1993
Taka noc
Reżyser
 AKTORKA (1)
2002
Moje pieczone kurczaki
kupująca kurczaki
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll