PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Tony Halik
URODZONY: 24 styczeń 1921, Toruń
ZMARŁ: 25 maj 1998 w wieku 77 lat, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (25)
2020
Tony Halik
Zdjęcia
1985
Meksyk jest tylko jeden
Zdjęcia
1985
Świat pod wodą
Zdjęcia
1984
Belize: tu się tańczy Czungę
Zdjęcia
1984
Boże Narodzenie w Meksyku
Zdjęcia
1984
Dzieci bogów
Zdjęcia
1983
Rzeka wężów i krokodyli
Zdjęcia
1982
Kiedy przemówią kamienie
Zdjęcia
1982
Między nami mężczyznami
Zdjęcia
1981
Dar Nilu
Zdjęcia
1981
Kobieta i gwiazdy
Zdjęcia
1981
Miasto w cieniu piramid
Zdjęcia
1981
Obecność przeszłości
Zdjęcia
1981
Ocalenie od zagłady
Zdjęcia
1981
Tam, gdzie pieprz rośnie
Zdjęcia
1981
Żegnaj słoniu
Zdjęcia
1980
Czterej w służbie Mahometa
Zdjęcia
1980
Nad świętą rzeką Majów
Zdjęcia
1980
Wielki Piątek u Czamulów
Zdjęcia
1980
Życie wielkiej rzeki
Zdjęcia
1979
Czarownicy
Zdjęcia
1979
Jutro Salwador?
Zdjęcia
1979
Lakandoni
Zdjęcia
1977
Gwatemala-Ziemia Majów
Zdjęcia
1976
Managua - miasto na wulkanie
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (12)
1985
Meksyk jest tylko jeden
Scenariusz
1984
Belize: tu się tańczy Czungę
Scenariusz
1984
Boże Narodzenie w Meksyku
Scenariusz
1984
Dzieci bogów
Scenariusz
1982
Między nami mężczyznami
Scenariusz
1981
Kobieta i gwiazdy
Scenariusz
1981
Tam, gdzie pieprz rośnie
Scenariusz
1981
Żegnaj słoniu
Scenariusz
1980
Czterej w służbie Mahometa
Scenariusz
1980
Nad świętą rzeką Majów
Scenariusz
1980
Wielki Piątek u Czamulów
Scenariusz
1980
Życie wielkiej rzeki
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (1)
1998
Tony Halik opisuje świat
Współpraca
 AKTOR (1)
1998
Tony Halik opisuje świat
(bohater filmu)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll