PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.
URODZONY: 04 kwiecień 1965, Nowy Jork
Filmografia
 AKTOR (33)
2019
Avengers: Koniec gry
Tony Stark / Iron Man
2018
Avengers: Wojna bez granic
Tony Stark / Iron Man
2017
Spider-Man: Homecoming
Tony Stark / Iron Man
2016
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
Tony Stark / Iron Man
2015
Avengers: Czas Ultrona
Tony Stark / Iron Man
2014
Szef
2014
Sędzia
2013
Iron Man 3
Tony Stark / Iron Man
2012
Avengers
Tony Stark / Iron Man
2011
Sherlock Holmes 2: Gra cieni
Sherlock Holmes
2010
Iron Man 2
Tony Stark / Iron Man
2010
Zanim odejdą wody
Peter Highman
2009
Solista
Steve Lopez
2009
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
2008
Jaja w tropikach
Kirk Lazarus
2007
Zodiak
Paul Avery
2006
Wszyscy twoi święci
Dito
2006
Annie Leibovitz: Życie w obiektywie
On sam
2006
Futro: Portret wyobrazony Diane Arbus
Lionel Sweeney
2006
Na psa urok
Dr Kozak
2005
Good Night, and Good Luck
Joe Wershba
2005
Kiss Kiss Bang Bang
Harry Lockhart
2003
Gothika
Doktor Peter Graham
2003
Śpiewający detektyw
Dan Dark
2000
Cudowni chłopcy
Terry Crabtree
1997
Ta jedna noc
Charlie
1995
Czas przemian
Robert Merivel
1995
Ryszard III
Lord Rivers
1994
Urodzeni mordercy
Wayne Gale
1993
Na skróty
Bill Bush
1992
Chaplin
Charles Spencer Chaplin
1989
Wszystko jest możliwe
Alex Finch
1986
Powrót do szkoły
Derek Lutz
 PRODUKCJA (2)
2014
Sędzia
Producent
2006
Wszyscy twoi święci
Koproducent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll