PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Izabela Plucińska
URODZONA: 06 październik 1974, Koszalin
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (9)
2016
Wieczór
Reżyser
2013
Kochanie
Reżyser
2012
Afternoon
Reżyser
2010
Josette i jej ojciec
Reżyser
2009
Esterhazy
Reżyser
2008
Maraton
Reżyser
2008
Jeszcze siedem minut
Reżyser
2006
Śniadanie
Reżyser
2005
Jam session
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
2016
Wieczór
Scenariusz
2013
Kochanie
Scenariusz
2009
Esterhazy
Scenariusz
 ZDJĘCIA (3)
2016
Wieczór
Zdjęcia
2013
Kochanie
Zdjęcia
2009
Esterhazy
Zdjęcia
 PRODUKCJA (2)
2016
Wieczór
Producent
2012
Afternoon
Producent
 ANIMACJA (1)
2013
Kochanie
Animacja
 MONTAŻ (1)
2016
Wieczór
Montaż
 SCENOGRAFIA (1)
2009
Esterhazy
Scenografia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll