PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Karolina Porcari

Karolina Porcari
URODZONA: 15 sierpień 1979, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (6)
2016
Nieustraszeni wędrowcy
pacjentka
2016
Ojciec
Mila
2011
Róża
Anna, żona Tadeusza
2011
Światło
Ukochana
2005
RH +
Ola
2004
She
Ona
 PION REŻYSERSKI (2)
2022
Victoria
Reżyser
2022
Victoria
Reżyser
 SCENARIUSZ (2)
2022
Victoria
Scenariusz
2022
Victoria
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll