PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Aleksandra Konieczna

Aleksandra Konieczna
URODZONA: 13 październik 1965, Prudnik
Filmografia
 AKTORKA (14)
2018
Jak pies z kotem
2017
Nazywam się Julita
2016
Ostatnia Rodzina
Zofia Beksińska
2016
Niekoniecznie o Jędrzeju
Barbara
2014
Mur
matka Turka
2012
Zdjęcie
matka Adama
2011
Klajmax
matka Weroniki
2007
Korowód
Irena Dąbrowska
2007
Ważki
Matka Toli
2003
Przemiany
Basia
1999
Operacja "Koza"
ginekolog
1991
Życie za życie. Maksymilian Kolbe
Zosia Banasikówna
1988
Pięć minut przed gwizdkiem
Magda
1988
Spadek
Ryfka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll