PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Musiał

Andrzej Musiał
URODZONY: 20 lipiec 1957, Golczewo
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (32)
2013
Abu Haraz
Zdjęcia
2012
Zejść na ziemię
Zdjęcia
2011
Artyści z Koszalina
Zdjęcia
2008
Polska już nie jest w potrzebie...
Współpraca operatorska
2008
Źródło
Zdjęcia
2006
To nasza młodość
Zdjęcia
2006
Performerki
Zdjęcia
2005
Wieża
Zdjęcia
2004
Cudownie ocalony
Operator kamery
2002
Głos nadziei
Zdjęcia
2002
Taniec
Zdjęcia
2001
Raport
Operator kamery
2001
Szansa na życie
Zdjęcia
2001
Wiedźmy
Zdjęcia
2000
Skarga
Zdjęcia
2000
Olga Boznańska
Zdjęcia
1996
Tratwa kultury
Zdjęcia
1995
Dzieje mistrza Twardowskiego
Operator kamery
1995
Doktor Semmelweis
Operator kamery
1995
Studium malarza S.
Zdjęcia
1994
Stan nieważkości
Zdjęcia
1994
Podróż na wschód (TV)
Operator kamery
1993
Paweł i Gaweł
Zdjęcia
1991
Człowiek ze studni
Zdjęcia
1990
Wyjść z czerni
Zdjęcia
1989
Czarna Góra
Zdjęcia
1988
Stawka mniejsza niż życie
Zdjęcia
1987
Wiatrak
Zdjęcia
1986
Bliscy ludzie
Zdjęcia
1986
Krakatau
Zdjęcia
1985
Maszeńka
Zdjęcia
1985
Piękna pani rzeźnikowa
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (3)
2015
Perfect killing
Opieka artystyczna
2011
Na dnie pamięci
Opieka pedagogiczna
2009
Samotni
Opieka pedagogiczna
 MUZYKA (1)
1993
Ogrody Jędrzeja Stępaka
Oprawa muzyczna
 DŹWIĘK (1)
1993
Ogrody Jędrzeja Stępaka
Dźwięk
Opis
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll