PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jakub Piątek
URODZONY: 26 czerwiec 1985, Sieradz
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (9)
2018
Users
Reżyser
2014
One Man Show
Reżyser
2009
350 KM.
Reżyser
2009
Matka
Reżyser
2008
Karuzelnicy
Reżyser
2008
Radość
Reżyser
2008
Trening
Asystent reżysera
2007
Córki lasu
Asystent reżysera
2005
Reflection
Reżyser
 SCENARIUSZ (6)
2018
Users
Scenariusz
2014
One Man Show
Scenariusz
2014
Zawodzie zajezdnia
Opieka artystyczna
2011
Taki rodzaj ptactwa
Opieka artystyczna
2009
Matka
Scenariusz
2009
350 KM.
Scenariusz
 MONTAŻ (2)
2014
One Man Show
Montaż
2009
Matka
Montaż
 AKTOR (1)
2006
Ostatni dzień
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll