PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Łukasz Barczyk
URODZONY: 02 wrzesień 1974, Olkusz
Filmografia
 SCENARIUSZ (17)
2017
Soyer
Scenariusz
2014
Hiszpanka
Scenariusz
2014
Śmiech w ciemności
Opieka pedagogiczna
2012
Bez cukru
Opieka pedagogiczna
2012
Pocałunek
Opieka pedagogiczna
2012
Kolorowe dni
Opieka pedagogiczna
2011
Italiani
Scenariusz
2011
Jestem OK
Opieka artystyczna
2010
Tańcz albo zdychaj
Opieka pedagogiczna
2010
Wiosna
Opieka pedagogiczna
2010
K.
Opieka pedagogiczna
2009
350 KM.
Opieka pedagogiczna
2008
Nieruchomy poruszyciel
Scenariusz
2008
Trening
Opieka pedagogiczna
2007
Żeby nie było niczego
Opieka pedagogiczna
2003
Przemiany
Scenariusz
1999
Patrzę na Ciebie, Marysiu (TV)
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (8)
2017
Soyer
Reżyser
2014
Hiszpanka
Reżyser
2011
Italiani
Reżyser
2008
Nieruchomy poruszyciel
Reżyser
2003
Przemiany
Reżyser
1999
Patrzę na Ciebie, Marysiu (TV)
Reżyser
1998
Irytujące buczenie lodówki
Reżyser
1996
Nic się nie stało
Reżyser
 PRODUKCJA (4)
2014
Hiszpanka
Producent
2014
Sąsiady
Producent
2011
Italiani
Producent
2008
Nieruchomy poruszyciel
Producent
 MONTAŻ (2)
2011
Italiani
Montaż
2008
Nieruchomy poruszyciel
Montaż
 SCENOGRAFIA (1)
2008
Nieruchomy poruszyciel
Scenografia
 AKTOR (1)
1999
Patrzę na Ciebie, Marysiu (TV)
Mareczek
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll