PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Zawadzki

Jerzy Zawadzki
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (12)
2019
Nasza mała Polska
Montaż
2018
Radwan
Montaż
2018
1410
Montaż
2017
Najbrzydszy samochód świata
Montaż
2016
Więzi
Montaż
2014
Superjednostka
Montaż
2012
Moja Wola
Montaż
2011
I Bóg stworzył seks
Montaż
2010
Zagraj ze mną
Montaż
2010
Podryw po polsku
Montaż
2010
Uwodziciele
Montaż
2009
Good morning, Lenin!
Montaż
 ZDJĘCIA (3)
1973
Z dalekiego Ilmenau
Współpraca operatorska
1973
Zlot młodych przodowników pracy i nauki. Łódź - 1972
Zdjęcia
1972
Poddasze
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (2)
1972
Śródmieście Łodzi 1972 - kwiecień
Współpraca
1972
Śródmieście Łodzi 1972 - kwiecień
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll