PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Mikołaj Trzaska

Mikołaj Trzaska
URODZONY: 07 kwiecień 1966, Gdańsk
Filmografia
 MUZYKA (15)
2018
Kler
Muzyka
2017
Bernard
Muzyka
2016
Wołyń
Muzyka
2016
Debiut
Muzyka
2015
Koniec świata
Muzyka
2014
Pod Mocnym Aniołem
Muzyka
2013
Drogówka
Muzyka
2013
Przywódcy
Muzyka
2012
Miłość
Muzyka
2012
Errata
Muzyka
2012
Ścinki
Muzyka
2011
Róża
Muzyka
2009
Dom zły
Muzyka
2008
Obcy VI
Muzyka
2008
Szklana pułapka
Kompozytor
 AKTOR (4)
2015
Ucho wewnętrzne
2012
Miłość
(bohater filmu)
2010
Tikkun
(bohater filmu)
2004
Olter
(bohater filmu)
Opis
Muzyk i kompozytor.
W 2012 roku otrzymał Nagrodę "Jańcio Wodnik" za muzykę do filmu "Róża".
W 2013 roku nominowany do Polskiej Nagrody Filmowej za za muzykę do filmu "Drogówka".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll