PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Adam Guziński
URODZONY: 22 grudzień 1970, Konin
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (7)
2016
Wspomnienie lata
Reżyser
2006
Chłopiec na galopującym koniu
Reżyser
2002
Antychryst
Reżyser
1998
Jakub
Reżyser
1995
Die Versuchung
Reżyser
1994
Lęk
Reżyser
1993
Pogrzeb
Reżyser
 SCENARIUSZ (4)
2016
Wspomnienie lata
Scenariusz
2006
Chłopiec na galopującym koniu
Scenariusz
2002
Antychryst
Scenariusz
1998
Jakub
Scenariusz
 MUZYKA (1)
2002
Antychryst
Muzyka
 AKTOR (1)
1993
Ściana
 MONTAŻ (1)
2006
Chłopiec na galopującym koniu
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll