PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Przemysław Niczyporuk
URODZONY: 02 wrzesień 1971
Filmografia
 ZDJĘCIA (18)
2016
Pitbull. Niebezpieczne kobiety
Zdjęcia
2015
Wytrwałość
Zdjęcia
2014
Punkt wyjścia
Zdjęcia
2014
Nóż w wozie
Współpraca operatorska
2013
Kumple
Zdjęcia
2012
Miłość bez ustawki
Operator kamery
2011
Kołysanka z Phnom Penh
Zdjęcia
2011
10 w skali Beauforta
Zdjęcia
2011
80 milionów
Operator kamery
2010
Alfred Schreyer z Drohobycza
Zdjęcia
2010
Ciacho
Operator kamery
2008
Kadry z Workuty
Zdjęcia
2007
Wszystko będzie dobrze
Operator kamery
2003
Nazwij to snem
Zdjęcia
2001
Więzi
Zdjęcia
2001
Pierwszy krok w chmurach
Zdjęcia
1998
Radżu Naczo
Zdjęcia
1997
Iguana
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (2)
2011
Kołysanka z Phnom Penh
Scenariusz
1997
Iguana
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (2)
1998
Radżu Naczo
Reżyser
1997
Iguana
Reżyser
 AKTOR (1)
1998
Klatka
 MONTAŻ (1)
1998
Radżu Naczo
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll