PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Tomasz Wolski
URODZONY: 25 listopad 1977, Gdynia
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (13)
2017
Festiwal
Reżyser
2015
Córka
Reżyser
2012
Pałac
Reżyser
2012
Wirtualna wojna
Współpraca
2011
Lekarze
Reżyser
2010
H2O
Reżyser
2010
Pomału
Reżyser
2009
Aktorzy
Reżyser
2009
Szczęściarze
Reżyser
2008
Złota rybka
Reżyser
2006
Klinika
Reżyser
2004
Born Dead
Współpraca
2003
Cisza. Sześć ćwiczeń dokumentalnych
Reżyser
 ZDJĘCIA (13)
2017
Festiwal
Zdjęcia
2016
Trzy rozmowy o życiu
Zdjęcia
2013
Dziennik z podróży
Zdjęcia
2012
Pałac
Zdjęcia
2011
Lekarze
Zdjęcia
2011
Przerwany sen
Zdjęcia
2010
H2O
Zdjęcia
2010
Pomału
Zdjęcia
2009
Aktorzy
Zdjęcia
2009
Szczęściarze
Zdjęcia
2008
Złota rybka
Zdjęcia
2006
Klinika
Zdjęcia
2004
Born Dead
Zdjęcia
 MONTAŻ (10)
2017
Festiwal
Montaż
2016
21 x Nowy Jork
Montaż
2013
Dziennik z podróży
Montaż
2012
Pałac
Montaż
2011
Lekarze
Montaż
2010
H2O
Montaż
2010
Pomału
Montaż
2009
Aktorzy
Montaż
2009
Szczęściarze
Montaż
2008
Złota rybka
Montaż
 SCENARIUSZ (10)
2017
Festiwal
Scenariusz
2015
Córka
Scenariusz
2012
Pałac
Scenariusz
2011
Lekarze
Scenariusz
2010
H2O
Scenariusz
2010
Pomału
Scenariusz
2009
Szczęściarze
Scenariusz
2008
Złota rybka
Scenariusz
2006
Klinika
Scenariusz
2003
Cisza. Sześć ćwiczeń dokumentalnych
Scenariusz
 DŹWIĘK (5)
2016
Trzy rozmowy o życiu
Dźwiękowiec (na planie)
2010
H2O
Operator dźwięku
2010
Pomału
Operator dźwięku
2009
Szczęściarze
Operator dźwięku
2008
Złota rybka
Operator dźwięku
 PRODUKCJA (1)
2008
Złota rybka
Producent
 MUZYKA (1)
2008
Zapach kawy
Muzyka
Opis
Absolwent dziennikarstwa na Uniwersytecie Jagiellońskim i Kursu Dokumentalnego w Szkole Wajdy (2003). Uczestnik Berlinale Talent Campus oraz warsztatów Berlin Today Award, programu EKRAN+ (2017) w Szkole Wajdy. Stypendysta programu "Młoda Polska" Ministerstwa Kultury i Dziedzictwa Narodowego. Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich, Polskiej Akademii Filmowej oraz Europejskiej Akademii Filmowej (EFA).
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll