PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jan Holoubek
URODZONY: 04 marzec 1978, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (22)
2017
Podatek od miłości
Zdjęcia
2016
Po prostu przyjaźń
Zdjęcia
2015
Król życia
Zdjęcia
2014
Pocztówki z Republiki Absurdu
Zdjęcia
2014
Molehill
Zdjęcia
2012
Przedtem, potem
Zdjęcia
2012
Supermarket
Zdjęcia
2009
Piksele
Zdjęcia
2009
Co ja tu robię? Tadeusz Konwicki
Zdjęcia
2009
Funio, Szefunio i reszta..., czyli dzieciaki ratują świat
Zdjęcia
2009
Niech żyje pogrzeb!!!
Zdjęcia
2007
Świadek koronny
Zdjęcia
2007
Słońce i cień
Zdjęcia
2004
Tylko jedna noc
Zdjęcia
2004
Ślub
Zdjęcia
2003
Pogoda na jutro
Operator kamery
2002
Superprodukcja
Operator kamery
2001
Z rozpędu
Zdjęcia
2000
Słońce za drzwiami
Zdjęcia
1999
Film
Zdjęcia
1999
Zgrzyt
Zdjęcia
1999
Drugi pokój
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (3)
2014
Pocztówki z Republiki Absurdu
Reżyser
2007
Słońce i cień
Reżyser
1999
Obce ciało
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
2014
Pocztówki z Republiki Absurdu
Scenariusz
2007
Słońce i cień
Scenariusz
1999
Obce ciało
Scenariusz
 AKTOR (2)
2012
Tydzień na jednej działce
Michał
2002
Superprodukcja
chłopak niosący kamerę na planie filmu
 PRODUKCJA (2)
2014
Pocztówki z Republiki Absurdu
Producent wykonawczy
2012
Tydzień na jednej działce
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll