PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ludomir Motylski

Ludomir Motylski
URODZONY: 05 sierpień 1928, Ząbki
ZMARŁ: 27 kwiecień 2013 w wieku 84 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (18)
1988
Milenium rosyjskiej cerkwi prawosławnej
Reżyser
1988
Oskarżony
Reżyser
1986
A śpiew do dzisiaj słychać
Reżyser
1986
Ankieta
Reżyser
1986
Odczyt, czyli jak zostałem literatem
Reżyser
1986
W podróży, którą nazywamy życiem
Reżyser
1984
Poczta przetrwania
Reżyser
1984
Ze szlaku wyzwolenia
Reżyser
1983
Chciała nam o Polsce coś ważnego powiedzieć
Reżyser
1975
Miasto najstarse
Reżyser
1974
Poznań - spotkanie z miastem
Reżyser
1973
Miasto nad Łódką
Reżyser
1973
W pierwszej czwórce
Reżyser
1972
Barwy Śląska
Reżyser
1972
Miasto z gotyckiej cegły
Reżyser
1971
Pan Piecio
Reżyser
1971
Dom na Hrubieszowskiej
Reżyser
1963
Na patrolu
I Asystent reżysera, II Reżyser
 SCENARIUSZ (14)
1988
Milenium rosyjskiej cerkwi prawosławnej
Scenariusz
1988
Oskarżony
Scenariusz
1986
A śpiew do dzisiaj słychać
Scenariusz
1986
Ankieta
Scenariusz
1986
Odczyt, czyli jak zostałem literatem
Scenariusz
1986
W podróży, którą nazywamy życiem
Scenariusz
1984
Poczta przetrwania
Scenariusz
1984
Ze szlaku wyzwolenia
Scenariusz
1975
Miasto najstarse
Scenariusz
1973
Miasto nad Łódką
Scenariusz
1973
W pierwszej czwórce
Scenariusz
1972
Miasto z gotyckiej cegły
Scenariusz
1971
Pan Piecio
Scenariusz
1971
Dom na Hrubieszowskiej
Scenariusz
 INNE (1)
1984
Poczta przetrwania
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll