PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Piotr Wereśniak
URODZONY: 04 lipiec 1969, Ząbkowice Śląskie
Filmografia
 SCENARIUSZ (9)
2015
Wkręceni 2
Scenariusz
2015
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Scenariusz
2014
Wkręceni
Scenariusz
2011
Och, Karol 2
Scenariusz
2001
Stacja
Scenariusz
2000
To ja, złodziej
Na podstawie
1999
Pan Tadeusz
Scenariusz
1999
Zakochani
Scenariusz
1997
Kiler
Scenariusz
 PION REŻYSERSKI (7)
2015
Wkręceni 2
Reżyser
2014
Wkręceni
Reżyser
2011
Och, Karol 2
Reżyser
2008
Nie kłam kochanie
Reżyser
2003
Zróbmy sobie wnuka
Reżyser
2001
Stacja
Reżyser
1999
Zakochani
Reżyser
 AKTOR (1)
2001
Stacja
klient na stacji
 PRODUKCJA (1)
2015
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll