PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Ryan Reynolds
URODZONY: 23 październik 1976
Filmografia
 AKTOR (26)
2019
Pokemon Detektyw Pikachu
Detective Pikachu (głos)
2018
Był sobie Deadpool
Deadpool
2018
Deadpool 2
Wade Wilson / Deadpool
2017
Life
Roy Adams
2017
Bodyguard Zawodowiec
2016
Deadpool
Wade Wilson / Deadpool
2015
Klucz do wieczności
Młody Damian
2015
Złota dama
Randol Schoenberg
2014
Głosy
Jerry Hickfang
2014
The Captive
Matthew
2013
Turbo
Turbo (głos)
2013
R.I.P.D Agenci z zaświatów
Nick Walker
2013
Krudowie
Guy (głos)
2012
Safe House
Matt Weston
2011
Zamiana ciał
Mitch Planko
2011
Green Lantern
Hal Jordan, Zielona Latarnia
2010
Historia wydawnictwa DC Comics
Narrator
2010
Pogrzebany
Paul Conroy
2009
Narzeczony mimo woli
Andrew Paxton
2009
X-Men geneza: Wolverine
Wade Wilson / Deadpool
2008
Na pewno, być może
Will Hayes
2005
Amityville
George Lutz
2005
Zostańmy przyjaciółmi
Chris Brander
2004
Blade: Mroczna Trójca
Hannibal King
2003
Teściowie
Mark Tobias
2002
Wieczny student
Van Wilder
 SCENARIUSZ (1)
2018
Deadpool 2
Scenariusz
 PRODUKCJA (1)
2016
Deadpool
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll