PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ryan Thomas Gosling

Ryan Thomas Gosling
URODZONY: 12 listopad 1980, London
Filmografia
 AKTOR (23)
2018
Pierwszy człowiek
Neil Armstrong
2017
Blade Runner 2049
Oficer K
2017
Song to Song
BV
2016
La La Land
Sebastian
2016
Nice Guys. Równi goście
Holland March
2015
Big Short
Jared Vennett
2014
Logan's Run
Logan
2013
Tylko Bóg wybacza
Julien
2013
Untitled Terrence Malick Project
2012
Drugie oblicze
Luke
2012
Gangster Squad. Pogromcy mafii
Sierżant Jerry Wooters
2012
Uwiedź i porzuć
(bohater filmu)
2011
Idy marcowe
Stephen Myers
2011
Drive
Kierowca
2011
Kocha, lubi, szanuje
Jacob
2010
Blue Valentine
Dean
2007
Słaby punkt
Willy Beachum
2007
Miłość Larsa
Lars Lindstrom
2005
Zostań
Henry Letham
2004
Pamiętnik
Noah Calhoun
2002
Śmiertelna wyliczanka
Richard Haywood
2001
Fanatyk
Danny Balint
2000
Tytani
Alan Bosley
 PRODUKCJA (3)
2014
Lost River
Producent
2013
Tylko Bóg wybacza
Producent wykonawczy
2013
Biały cień
Producent wykonawczy
 PION REŻYSERSKI (1)
2014
Lost River
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
2014
Lost River
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll