PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Idris Elba

Idris Elba
URODZONY: 06 wrzesień 1972, Londyn
Filmografia
 AKTOR (23)
2017
Pomiędzy nami góry
Ben Payne
2017
Thor: Ragnarok
Heimdall
2017
Gra o wszystko
2017
Mroczna wieża
Roland Deschain / Rewolwerowiec
2016
Zwierzogród
Szef Bogo (głos)
2016
Star Trek: W nieznane
Krall
2016
Dzień Bastylii
Sean Briar
2016
Księga dżungli
Shere Khan (głos)
2015
Avengers: Czas Ultrona
Heimdall
2015
Gunman: Odkupienie
2015
Gdzie jest Dory
Fluke (głos)
2014
No Good Deed
2013
Pacific Rim
Stacker Pentecost
2013
Mandela: Long Walk to Freedom
Nelson Mandela
2013
Thor: Mroczny Świat
Heimdall
2012
Prometeusz
Kapitan Janek
2011
Thor
Heimdall
2011
Ghost Rider 2
Moreau
2009
Obsesja
Derek Charles
2009
Nienarodzony
Arthur Wyndham
2008
Rock'N'Rolla
Mumbles
2007
Plaga
Ben
2007
28 tygodni później
Stone
 PRODUKCJA (1)
2014
No Good Deed
Producent wykonawczy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll