PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Ed Harris
URODZONY: 28 listopad 1950, Tenafly
Filmografia
 AKTOR (37)
2017
Mother!
2017
Geostorm
Dekkom
2015
Nocny pościg
Shawn Maguire
2013
Snowpiercer: Arka przyszłości
Wilford
2013
Phantom
Demi
2013
Grawitacja
Dyrektor kontroli misji (głos)
2013
Sztanga i cash
Ed Du Bois
2012
Zmiana w grze
John McCain
2012
Człowiek na krawędzi
David Englander
2010
Niepokonani
Smith
2007
Gdzie jesteś Amando?
Detektyw Remy Bressant
2007
Skarb Narodów: Księga Tajemnic
Mitch Wilkinson
2007
Ślady zbrodni
Eddie Lorenzo
2006
Kopia Mistrza
Ludwig van Beethoven
2005
Historia przemocy
Carl Fogaty
2005
Oby do wiosny
Don Holden
2003
Piętno
Lester Farley
2002
Godziny
Richard Brown
2001
Buffalo Soldiers
Pułkownik Wallace Berman
2001
Piękny umysł
William Parcher
2001
Wróg u bram
Major Konig
2000
Pollock
Jackson Pollock
1999
Trzeci cud
Frank Moore
1998
Mamuśka
Luke Harrison
1998
Truman Show
Christof
1997
Władza absolutna
Seth Frank
1996
Twierdza
Generał Francis X. Hummel
1995
Nixon
E. Howard Hunt
1995
Apollo 13
Gene Kranz
1993
Firma
Wayne Tarrance
1992
Glengarry Glen Ross
Dave Moss
1989
Głębia
Virgil "Bud" Brigman
1988
Zabić księdza
Stefan
1987
Walker
William Walker
1984
Szybka zmiana
Jack Walsh
1982
Koszmarne opowieści
Hank Blaine (segment "Father's Day")
1981
Rycerze na motorach
Billy
 PION REŻYSERSKI (1)
2000
Pollock
Reżyser
 PRODUKCJA (1)
2000
Pollock
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll