PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Brad Pitt

Brad Pitt
URODZONY: 18 grudzień 1963, Shawnee
Filmografia
 AKTOR (46)
2019
Pewnego razu... w Hollywood
Cliff Booth
2019
Ad Astra
Roy McBride
2018
Deadpool 2
2016
Sprzymierzeni
Max Vatan
2015
Big Short
Ben Rickert
2015
Nad morzem
Roland
2014
Voyage of Time
Narrator (głos)
2014
Furia
Wardaddy
2013
World War Z
Gerry Lane
2013
Adwokat
Westray
2013
Zniewolony. 12 Years a Slave
Bass
2012
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
Jackie Cogan
2011
Moneyball
Billy Beane
2011
Happy Feet: Tupot małych stóp 2 3D
Will Krill (głos)
2011
Drzewo życia
Pan O'Brien
2010
Wyjście przez sklep z pamiątkami
(on sam)
2010
Megamocny 3D
Metro Man (głos)
2009
Bękarty wojny
Porucznik Aldo Raine
2008
Tajne przez poufne
Chad Feldheimer
2008
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona
Benjamin Button
2007
Ocean's Thirteen
Rusty Ryan
2007
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
Jesse James
2006
Babel
Richard
2005
Pan i pani Smith
John Smith
2004
Troja
Achilles
2004
Ocean's Twelve: Dogrywka
Rusty Ryan
2003
Sindbad: legenda siedmiu mórz
Sindbad (głos)
2002
Full Frontal. Wszystko na wierzchu
on sam
2002
Niebezpieczny umysł
Brad, uczestnik "Randki w ciemno"
2001
Zawód: Szpieg
Tom Bishop
2001
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
Rusty Ryan
2001
Mexican
Jerry Welbach
2000
Przekręt
Mickey Cygan
1999
Podziemny krąg
Tyler Durden
1999
Być jak John Malkovich
on sam (nie występuje w napisach)
1998
Joe Black
Joe Black / Młody mężczyzna w kawiarni
1997
Siedem lat w Tybecie
Heinrich Harrer
1997
Zdrada
Rory Devaney/ Francis Austin McGuire
1996
Uśpieni
Michael Sullivan
1995
Dwanaście małp
Jeffrey Goines
1995
Siedem
Detektyw David Mills
1994
Wywiad z wampirem
Louis de Pointe du Lac
1994
Wichry namiętności
Tristan Ludlow
1992
Kontakt
Cox
1992
Rzeka życia
Paul Maclean
1991
Thelma i Louise
J.D.
 PRODUKCJA (16)
2016
Moonlight
Producent wykonawczy
2015
Nad morzem
Producent
2015
Big Short
Producent
2014
Voyage of Time
Producent
2014
True Story
Producent
2014
Selma
Producent
2013
Zniewolony. 12 Years a Slave
Producent
2013
World War Z
Producent
2012
Zabić, jak to łatwo powiedzieć
Producent
2011
Drzewo życia
Producent
2011
Moneyball
Producent
2010
Kick-Ass
Producent
2007
Cena odwagi
Producent
2007
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
Producent
2006
Infiltracja
Producent
2006
Biegając z nożyczkami
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll