PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kate Winslet

Kate Winslet
URODZONA: 05 październik 1975, Reading
Filmografia
 AKTORKA (33)
2019
Manu. Bądź sobą!
(głos)
2017
Na karuzeli życia
Ginny
2017
Pomiędzy nami góry
Ashley Knox
2016
Ukryte piękno
Claire
2016
Psy mafii
Irina Vlaslov
2015
Steve Jobs
Joanna Hoffman
2015
Zbuntowana
Jeanine
2014
Niezgodna
Jeanine Matthews
2013
Movie 43
Juliet Hulme
2013
Labor Day
Adele
2011
Contagion - Epidemia strachu
Dr Erin Mears
2011
Rzeź
Nancy Cowan
2011
Mildred Pierce
Mildred Pierce
2009
Matka Courage
Narratorka
2008
Lektor
Hanna Schmitz
2008
Droga do szczęścia
April Wheeler
2006
Życie Oceanów 3D
narrator
2006
Wpuszczony w kanał
Rita (głos)
2006
Wszyscy ludzie króla
Anne Stanton
2006
Holiday
Iris Simpkins
2006
Małe dzieci
Sarah Pierce
2005
Romance & Cigarettes
Tula
2004
Marzyciel
Sylvia Llewelyn Davies
2004
Zakochany bez pamięci
Clementine Kruczynski
2003
Życie za życie
Bitsey Bloom
2001
Iris
Młoda Iris Murdoch
2001
Enigma
Hester Wallace
2000
Zatrute pióro
Madeleine LeClerc
1999
Święty dym
Ruth
1997
Titanic 3D
Rose DeWitt Bukater
1996
Hamlet
Ofelia
1996
Rozważna i romantyczna
Marianne Dashwood
1994
Niebiańskie istoty
Juliet Hulme
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll