PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Scott Rudin

Scott Rudin
Filmografia
 PRODUKCJA (61)
2018
Wyspa Psów
Producent
2018
Anihilacja
Producent wykonawczy
2017
Lady Bird
Producent
2016
Zoolander 2
Producent
2015
Steve Jobs
Producent
2015
Praktykant
Producent
2015
Witamy na Hawajach
Producent
2015
Ex Machina
Producent wykonawczy
2014
Grand Budapest Hotel
Producent
2014
Rosewater
Producent
2013
Kapitan Phillips
Producent
2013
Co jest grane, Davis?
Producent
2012
Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom
Producent
2012
Frances Ha
Producent
2012
Dyktator
Producent
2012
Newsroom (serial)
Producent wykonawczy
2011
Dziewczyna z tatuażem
Producent
2011
Margaret
Producent
2011
Strasznie głośno, niesamowicie blisko
Producent
2011
Moneyball
Producent wykonawczy
2010
Greenberg
Producent
2010
The Social Network
Producent
2010
Prawdziwe męstwo
Producent
2009
Fantastyczny Pan Lis
Producent
2009
To skomplikowane
Producent
2008
Droga do szczęścia
Producent
2008
Wątpliwość
Producent
2007
Pociąg do Darjeeling
Producent
2007
Margot jedzie na ślub
Producent
2007
To nie jest kraj dla starych ludzi
Producent
2006
Notatki o skandalu
Producent
2006
Miłość na zamówienie
Producent
2006
Jak być sobą
Producent
2004
Kandydat
Producent
2004
Żony ze Stepford
Producent
2004
Podwodne życie ze Stevem Zissou
Producent
2004
Osada
Producent
2003
Szkoła Rocka
Producent
2002
Godziny
Producent
2002
Kwaśne pomarańcze
Producent
2001
Zoolander
Producent
2001
Genialny klan
Producent
2001
Iris
Producent
2000
Cudowni chłopcy
Producent
2000
Regulamin zabijania
Producent
2000
Shaft
Producent
1999
Prochy Angeli
Producent
1999
Ciemna strona miasta
Producent
1999
Jeździec bez głowy
Producent
1998
Półmrok
Producent
1998
Truman Show
Producent
1997
Przodem do tyłu
Producent
1996
Pokój Marvina
Producent
1996
Okup
Producent
1994
Naiwniak
Producent
1993
Firma
Producent
1993
Szachowe dzieciństwo
Producent
1993
Rodzina Addamsów 2
Producent
1991
Rodzina Addamsów
Producent
1990
Linia życia
Producent
1984
Pani Soffel
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll