PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Robert Czebotar

Robert Czebotar
URODZONY: 18 maj 1969, Rzeszów
Filmografia
 AKTOR (12)
2021
Skowyt
Ojciec Kuby
2017
Heimat
Policjant
2017
Gru, Dru i Minionki
Clive (polski dubbing)
2017
PolandJa
Właściciel sklepu
2017
Syn Królowej Śniegu
fotograf
2016
Szczęście świata
Brat profesora
2014
Jeziorak
Marek Karpowicz
2005
Barbórka
Reżyser telewizyjny
2001
Inferno
Nauczyciel wychowawca
2000
Uciekające kurczaki
Rocky, polska wersja (głos)
1999
Na plebanii w Wyszkowie 1920
Stokowski
1992
Wielka wsypa
(nie występuje w napisach)
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll