PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Joanna Brodzik

Joanna Brodzik
URODZONA: 11 styczeń 1973, Krosno Odrzańskie
Filmografia
 AKTORKA (13)
2006
Jasne błękitne okna
Sygita Barczuk
2006
Garfield 2
Liz (polska wersja językowa) (głos)
2006
Artur i Minimki
Księżniczka Selenia (głos)
2006
Eragon
Saphira (polski dubbing) (głos)
2005
1409. Afera na zamku Bartenstein
Jagientka
2005
Siedem grzechów popcooltury
Urzędniczka
2004
Garfield
Liz, polski dubbing (głos)
2004
Nigdy w życiu!
Ula
2002
Break Point
2002
Pianista
dziewczyna zabita strzałem w głowę
1998
Złoto dezerterów
Lena
1996
Dzień wielkiej ryby
Irena
1996
Dzieci i ryby
supermodelka Joasia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll