PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Natalie Portman
URODZONA: 09 czerwiec 1981, Jerozolima
Filmografia
 AKTORKA (37)
2018
Anihilacja
Biolożka
2018
Vox Lux
2017
Song to Song
Rhonda
2016
Planetarium
Laura Barlow
2016
Jackie
Jacqueline Kennedy
2015
Opowieść o miłości i mroku
Fania
2014
Jane Got a Gun
2013
Untitled Terrence Malick Project
2013
Knight of Cups
2013
Thor: Mroczny Świat
Jane Foster
2011
Sex story
Emma
2011
Thor
Jane Foster
2010
Czarny łabędź
Nina Sayers
2010
Hesher
Nicole
2009
Zakochany Nowy Jork
Rifka (segment "Mira Nair")
2009
Milos Forman: Co cię nie zabije
(ona sama)
2008
Kochanice króla
Anne Boleyn
2007
Jagodowa miłość
Leslie
2007
Pociąg do Darjeeling
Była dziewczyna Jacka
2007
Pana Magorium cudowne emporium
Molly Mahoney
2007
Hotel Chevalier
Dziewczyna Jacka
2006
Duchy Goi
Inés / Alicia
2006
Zakochany Paryż
Francine
2005
V jak Vendetta
Evey Hammond
2005
Gwiezdne wojny: część III - Zemsta Sithów
Padmé
2005
Free Zone
Rebecca
2004
Powrót do Garden State
Sam
2004
Bliżej
Alice
2003
Wzgórze nadziei
Sara
2002
Gwiezdne wojny: część II - Atak klonów
Padmé Amidala
2001
Zoolander
Ona sama
2000
Gdzie serce twoje
Novalee Nation
1999
Gwiezdne wojny: część I - Mroczne widmo 3D
Królowa Amidala / Padmé
1999
Wszędzie, byle nie tu
Ann August
1996
Wszyscy mówią: kocham cię
Laura Dandridge
1995
Gorączka
Marty
1994
Leon zawodowiec
Mathilda
 PION REŻYSERSKI (2)
2015
Opowieść o miłości i mroku
Reżyser
2009
Zakochany Nowy Jork
Reżyser
 PRODUKCJA (2)
2016
Duma i uprzedzenie, i zombie
Producent
2014
Jane Got a Gun
Producent
 SCENARIUSZ (2)
2015
Opowieść o miłości i mroku
Scenariusz
2009
Zakochany Nowy Jork
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll