PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Sylwia Juszczak

Sylwia Juszczak
URODZONA: 17 czerwiec 1977, Wrocław
Filmografia
 AKTORKA (15)
2013
Warszawa
Janina
2012
Sowa
Mama Sowy
2011
Ki
Dorota "Dor" Szwarc
2011
Zniknięcie
2011
Lęk wysokości
Aneta Koper, urzędniczka ze spółdzielni
2009
Lunatycy
Maja
2009
Piksele
Iza
2009
Teraz i zawsze
Dziewczyna w volkswagenie
2006
Swoimi słow@mi
Natalia
2004
Egzamin
2003
Anioł
2002
Moje pieczone kurczaki
blondynka, studentka szkoły filmowej)
2001
Mama, tata
2001
Głośniej od bomb
Kaśka, dziewczyna Marcina
2000
Tam
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll