PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jarosław Barzan

Jarosław Barzan
URODZONY: 27 listopad 1969, Skierniewice
Filmografia
 MONTAŻ (54)
2017
Najlepszy
Montaż
2017
PolandJa
Montaż
2017
Podatek od miłości
Montaż
2017
Listy do M. 3
Montaż
2015
Listy do M.2
Montaż
2015
Carte Blanche
Montaż
2014
Bogowie
Montaż
2012
Niedźwiedź. Władca gór
Montaż
2012
Biec w stronę Ty
Montaż
2011
Los numeros
Montaż
2011
Gra
Montaż
2011
Wygrany
Montaż
2011
Jak się pozbyć cellulitu
Montaż
2011
Lęk wysokości
Montaż
2011
Listy do M.
Montaż
2010
Fenomen
Montaż
2009
Huśtawka
Montaż
2009
Piksele
Montaż
2009
I pół (Tv)
Montaż
2009
Idealny facet dla mojej dziewczyny
Montaż
2008
Polska nowela filmowa
Montaż
2008
Lejdis
Montaż
2008
Mała wielka miłość
Montaż
2007
Lekcje pana Kuki
Montaż
2007
Testosteron
Montaż
2006
Droga wewnętrzna
Montaż
2006
Południe-Północ
Montaż
2006
Ostatnia klatka
Montaż
2006
Bezmiar sprawiedliwości
Montaż
2006
Tak
Montaż
2006
Cold Kenya
Montaż
2005
Nie ma takiego numeru
Montaż
2005
Fale. Wyjazd
Montaż
2005
Nowy dzień
Montaż
2005
Pitbull
Montaż
2005
Papierośnica
Montaż
2004
Słowiński Park Narodowy
Montaż
2004
Ballada o kozie
Montaż
2003
Trzeci
Montaż
2003
Rozwód, czyli odrobina szczęścia w miłości
Montaż
2003
Szymon Python - portet wewnętrzny
Montaż
2003
Warszawa
Montaż
2003
Sukces
Montaż
2002
To tu to tam
Montaż
2001
Kameleon
Montaż
2001
Blok.pl
Montaż
2001
Inferno
Montaż
2001
Dziobem i pazurem
Montaż
2000
Świąteczna przygoda
Montaż
2000
Wśród nocnej ciszy
Montaż
2000
Pół serio
Montaż
1998
Prawdziwa historia
Montaż
1998
Poszukiwany: Ryszard Kapuściński
Montaż
1998
Łóżko Wierszynina (TV)
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll