PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Globisz

Krzysztof Globisz
URODZONY: 16 styczeń 1957, Siemianowice Śląskie
Filmografia
 AKTOR (61)
2018
Ułaskawienie
2015
Performer
Nauczyciel
2015
Kolekcja sukienek
2014
Kamienie na szaniec
Józef Zawadzki, ojciec "Zośki"
2014
Kemping
2014
Jack Strong
Siwicki
2012
Wszystkie kobiety Mateusza
Mateusz Kłos
2012
Ostatnie amory Mateusza
2012
Gabriel
dziadek
2011
80 milionów
Ojciec Anki
2011
Urodziny
Ojciec
2011
Ki
Marian, dyrektor ośrodka pomocy społecznej
2011
Uwikłanie
Henryk Telak
2010
Anioł z piekła rodem
2010
Milczenie jest złotem
Psychoanalityk
2010
Nie ten człowiek
Wacław Zduńczyk-Sosnowski
2010
Różyczka
Literat
2009
Wichry Kołymy
Timoszkin
2009
Pamiętnik Leo
narrator
2009
Idealny facet dla mojej dziewczyny
profesor Ryszarda Katzówna
2009
Sprawa Janusza W.
prezes stacji
2008
Lejdis
Tadeusz, ojciec Moni
2008
Kochaj i tańcz
Krzysztof Kowalewski, ojciec Wojtka
2008
Droga do raju
Lankosz, kierownik marketu
2008
Jak żyć?
wujek Zbyszek
2008
Drzazgi
Marek Jaskulski, ojciec Doroty
2007
Don Chichot
Sancho (głos)
2007
Świadek koronny
Robert Gazda, partner Sikory
2007
Ryś
ksiądz Puder
2007
Pora umierać
Witek, syn Anieli
2007
Katyń
profesor medycyny sądowej
2006
Jasminum
Burmistrz Jaśminowa
2006
Szatan z siódmej klasy
Iwo Gąsowski
2006
Jegomość Tischner i jego filozofia po góralsku
2005
Wróżby kumaka
Wróbel
2005
Emilia
Lekarz
2005
Zakochany anioł
Anioł Giordano
2004
Długi weekend
Bogdan
2003
Pornografia
Hipolit S., ojciec Heni
2003
Powiedz to, Gabi
Michał
2003
Pogoda na jutro
Czesio "Robal", konkubent Renaty
2003
Gdzie jest Nemo 3D
Marlin, polski dubbing (głos)
2003
Zerwany
Nauczyciel w zakładzie poprawczym
2002
Anioł w Krakowie
Anioł Giordano
2002
Superprodukcja
Bartek Wypychowski
2002
Kariera Nikosia Dyzmy
Jan Maria Jaszuński, minister rolnictwa
2002
Pas de deux
Józef Struziak
2001
Weiser
Szymek Pałta
2001
Eukaliptus
Billy Rosenkrantz
2001
Przedwiośnie
Władysław Barwicki, narzeczony Laury
2000
Wyrok na Franciszka Kłosa (TV)
Rządek
2000
To ja, złodziej
Gomez
1999
Operacja Samum
"Grubas", oficer polskich służb wywiadowczych
1999
Jak narkotyk
ksiądz Stefan
1999
Pan Tadeusz
major Płut
1997
Kochaj i rób co chcesz
proboszcz
1995
Pułkownik Kwiatkowski
Mieczysław Moczar
1993
Tylko strach
Tomek
1992
Wszystko, co najważniejsze...
Aleksander Wat
1985
Tętno
Adolf Poświatowski, mąż Haliny
1983
Danton
Amar
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll