PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Omar Sy

Omar Sy
URODZONY: 20 styczeń 1978, Trappes
Filmografia
 AKTOR (12)
2019
Wilcze echa
2016
Jutro będziemy szczęśliwi
Samuel
2016
Inferno
Christoph Bruder
2015
Ugotowany
Michel
2015
Jurassic World
2014
Samba
Samba Cissé
2014
X-Men: Przeszłość, która nadejdzie
Bishop
2014
Munio: Strażnik Księżyca
Sohone (głos)
2013
Dziewczyna z lilią
Nicolas
2012
Nieobliczalni
Ousmane Diakhité
2011
Nietykalni
Driss
2009
Bazyl. Człowiek z kulą w głowie
Remington
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll