PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Mastalerz

Andrzej Mastalerz
URODZONY: 27 październik 1964, Chorzów
Filmografia
 AKTOR (61)
2018
7 uczuć
Bolechowski
2017
Reakcja łańcuchowa
ojczym Adama
2016
Historia Roja
ojciec Marty
2016
Szczęście świata
Klain
2015
Baby Bump
Dr Skalpel
2015
Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy
Agent w pilotce
2015
To, czego chcę
Pan Andrzej
2013
Był sobie dzieciak
ojciec Marka
2013
128. szczur
Ksiądz Profesor
2013
Kim jest Arvid Pekon?
Arvid Pekon
2012
The Fourth Dimension
2012
Pokłosie
Ksiądz Janusz Pawlak
2012
Obława
Kucharz
2012
Jelonki. Czwarty wymiar
myśliwy
2012
Nad życie
Dr Zarzycki
2011
Barbakan
Karol
2011
W ciemności
Sawicki
2011
Śluby rycerskie czyli epilog Grunwaldu
Żmudzin
2010
Nie ten człowiek
Zwolennik dwustu metrów
2010
Święta krowa
ksiądz
2010
Ewa
Erwin
2009
Ciemnego pokoju nie trzeba się bać
pan dyrektor aresztu śledczego
2009
Zero
sprzedawca gazet
2009
Zgorszenie publiczne
Franc Smoczyński
2008
Bracia Karamazow
konserwator
2007
Benek
"Chrystusik"
2006
Co słonko widziało
Henryk Mucha
2006
Miłość w przejściu podziemnym
"Wernyhora"
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
bezdomny zbierający butelki
2005
Z odzysku
Producent krasnali
2005
Historie fryzjerskie
2004
Wesele
Posterunkowy Trybus
2004
Długi weekend
Żelazek
2003
Zerwany
Policjant
2003
Zmruż oczy
Eugeniusz
2002
Moje Miasto
"Cichy", kolega "Goździka"
2002
Suplement
Bezdomny
2002
Planeta skarbów
Doktor Doppler (polski dubbing) (głos)
2002
Dzień świra
Wariat w przedziale pociągu
2001
Angelus
Oswald Wróbel
2000
Syzyfowe prace
Karol
2000
Pierwszy milion
Haker
1999
Wojaczek
Wiktor Sierpień
1999
Ja jestem Jurek
1999
Ja jestem Jurek
1999
Kaśka, bimber i motocykl
1996
Odwiedź mnie we śnie
Chudy
1996
Wigilia w lesie
Tata
1994
Przygody Joanny
klaun
1994
Les milles
1993
Pora na czarownice
Andrzej
1992
Głos
Kurek
1992
Niedziela
1992
Zwolnieni z życia
pacjent leżący obok Marka
1992
Kawalerskie życie na obczyźnie
Staszek
1991
Nad rzeką, której nie ma
"Pasza"
1991
Nad rzeką której nie ma
"Pasza"
1991
Życie za życie. Maksymilian Kolbe
Piotrek, więzień Auschwitz
1990
W środku Europy
Jaś Osetek
1990
Superwizja
pracownik kina
1990
Europa, Europa
Zenek Dracz
 INNE (1)
2012
Zabójczy Ogień
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll