PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marcin Kwaśny

Marcin Kwaśny
URODZONY: 05 styczeń 1979, Tarnów
Filmografia
 AKTOR (24)
2018
Dywizjon 303. Historia prawdziwa
John Kent
2017
PolandJa
Jacek
2017
Na układy nie ma rady
2017
Listy do M. 3
Andrzej
2017
Wyklęty
"Wiktor"
2016
Jestem (I'm)
2016
Zaćma
Ubek
2016
Historia Roja
porucznik Roman Dziemieszkiewicz "Pogoda", brat "Roja"
2015
Pilecki
Witold Pilecki
2013
Pre mortem
Porucznik
2012
Aglaja
Fotoreporter
2010
Szpilki na giewoncie
Rafał Kocój
2008
Droga do raju
Lekarz
2007
Rezerwat
Marcin Wilczyński
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Chrystus
2005
Persona non grata
Turysta
2005
Kochajmy się
Henio
2005
Przebacz
lekarz Robert, chłopak Joanny
2004
Telefono
2004
Nigdy w życiu!
Dziennikarz
2004
Pręgi
Uczestnik prywatki u Wojciecha
2002
Superprodukcja
transwestyta "Roberta"
2002
Bez litości
wspólnik Lipskiego
2001
Quo vadis
Senator rzymski
 SCENARIUSZ (1)
2007
Rezerwat
Scenariusz
 PRODUKCJA (1)
2017
Wyklęty
Producent
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll