PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
MENU

Adam Walaciński

Adam Walaciński
URODZONY: 18 wrzesień 1928, Kraków
ZMARŁ: 05 sierpień 2015 w wieku 86 lat, Kraków (Polska)
Filmografia
 MUZYKA (76)
1994
Legenda krakowska
Muzyka
1987
Wypadek na stacji Puffo
Muzyka
1986
Słomiana opowieść
Muzyka
1985
Chleb
Muzyka
1981
Pięść
Muzyka
1981
Mrozik malarz
Muzyka
1981
Buty
Muzyka
1979
Placówka
Muzyka
1978
Gra o wszystko
Muzyka
1978
Wszystkie dzieci są nasze
Muzyka
1978
Wszyscy i nikt
Muzyka
1977
Śmierć prezydenta
Muzyka
1977
Rękodzieło
Muzyka
1976
Gdyby Adam był Polakiem wg. K.I. Gałczyńskiego
Muzyka
1976
Zielone - minione...
Muzyka
1976
Zęby jak dęby
Muzyka
1975
Dom moich synów (TV)
Muzyka
1975
Rycerz z Kapadocji
Muzyka
1974
Koniec babiego lata
Muzyka
1974
Kocia muzyka
Muzyka
1974
Zwycięstwo
Muzyka
1973
Za siódmą bajką
Muzyka
1973
Legenda łódzka
Muzyka
1973
Myśliwy
Muzyka
1971
Aktorka
Muzyka
1971
Nos (TV)
Muzyka
1971
Diament radży
Muzyka
1970
Szansa
Muzyka
1970
Kaszebe
Muzyka
1970
Prawdzie w oczy
Muzyka
1969
Kundelek
Muzyka
1969
Ostatnie dni
Muzyka
1968
Kierunek Berlin
Muzyka
1968
Twarzą w twarz (TV)
Muzyka
1967
Zwariowana noc
Muzyka
1967
Poradnik matrymonialny
Muzyka
1967
Fatalista (TV)
Muzyka
1967
Poczmistrz (TV)
Muzyka
1967
Piękny był pogrzeb, ludzie płakali (TV)
Muzyka
1967
Twarzą w twarz
Muzyka
1967
Zabijaka (TV)
Kompozytor
1966
Gdzie jest trzeci król
Muzyka
1966
Kochajmy syrenki
Muzyka
1965
Na melinę
Muzyka
1965
Lenin w Polsce
Muzyka
1965
Śmierć prowincjała
Muzyka
1965
Faraon
Muzyka
1964
Zygmunt Waliszewski (1897-1936)
Muzyka
1964
Banda
Muzyka
1964
Barwy walki
Muzyka
1963
Mój drugi ożenek
Muzyka
1963
Zacne grzechy
Muzyka
1963
Ostatni kurs
Muzyka
1963
Skąpani w ogniu
Muzyka
1963
Pamiętnik Pani Hanki
Muzyka
1962
O dwóch takich, co ukradli księżyc
Muzyka
1962
Nad rzeką
Muzyka
1961
Nafta
Muzyka
1961
Dwaj panowie "N"
Muzyka
1961
Dotknięcie nocy
Muzyka
1961
Czas przeszły
Muzyka
1960
Odwiedziny prezydenta
Muzyka
1960
Kolorowe pończochy
Muzyka
1960
Zobaczymy się w niedzielę
Muzyka
1960
Decyzja
Muzyka
1960
Matka Joanna od Aniołów
Muzyka
1960
Historia współczesna
Muzyka
1959
Sygnały
Muzyka
1959
Baza ludzi umarłych
Muzyka
1958
Zamach
Muzyka
1958
Dezerter
Muzyka
1958
Pigułki dla Aurelii
Muzyka
1958
Małe dramaty
Muzyka
1957
Spotkania
Muzyka
1957
Prawdziwy koniec wielkiej wojny
Muzyka
1956
Zimowy zmierzch
Muzyka
 ZDJĘCIA (2)
1974
Wzajemna pomoc
Zdjęcia
1969
Kształt pamięci
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2018
Scroll