PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jessica Lange

Jessica Lange
URODZONA: 20 kwiecień 1949, Clouquet
Filmografia
 AKTORKA (14)
2012
I że Cię nie opuszczę
Bill Thornton
2012
The Big Valley
Victoria Barkley
2005
Nie wracaj w te strony
Doreen
2005
Broken Flowers
Carmen
2003
Duża ryba
Sandra Bloom
1999
Tytus Andronikus
Tamora
1995
Rob Roy
Mary MacGregor
1994
Błękit nieba
Carly Marshall
1991
Przylądek strachu
Leigh Bowden
1989
Pozytywka
Ann Talbot
1986
Zbrodnie serca
Meg Magrath
1982
Tootsie
Julie Nichols
1981
Listonosz zawsze dzwoni dwa razy
Cora Papadakis
1979
Cały ten zgiełk
Angelique
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll