PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Sebastian Łach

Sebastian Łach
URODZONY: 29 wrzesień 1975, Kraków
Filmografia
 AKTOR (9)
2018
Fascinatrix
Henryk
2017
Jerry
2016
Królewicz Olch
Mężczyzna
2015
Baby Bump
Pan Porucznik
2014
Był sobie król
2014
Sąsiady
Mąż Sąsiadki ze snami
2013
The waking
Piotr
2012
Dzień oszusta
Kuba/Irek
2011
Jestem OK
 PION REŻYSERSKI (1)
2007
Środa, czwartek rano
Asystent reżysera
 INNE (1)
2014
Dom na głowie
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll